Airsoft Showcase se desfasoara in acest weekend la Ploiesti

Posted by

Vara aceasta se poarta natura, soarele si evenimentele care se desfasoara in aer liber. Si daca nu ati aflat pana acum, orasul Ploiesti chiar a gazduit si va gazdui evenimente interesante. Daca tot este caldura aceasta si majoritatea prefera piscinele si relaxarea sub umbrela, puteti sa va dedicati timp si pentru spectacole de teatru si nu numai, cinema, etc. Iata ca azi, municipiul Ploiesti este gazda unui eveniment in cadrul caruia se vor prezenta diverse echipamente si va fi si o expozitie.

Incepand cu ora trei a acestei dupa amiezi, ploiestenii sunt asteptati la Airsoft Showcase, eveniment organizat prin colaborarea dintre Airsoft Ploiesti si Fast Airsoft. Se vor prezenta echipamente de airsoft si o expozitie de arme, iar cei interesati pot participa gratis, pentru ca intrarea este libera. Totul este gazduit de catre Ploiesti Shopping City, adresa DN1B, km 6. Prezentarea airsoft si concursul de tir, pentru ca va avea loc si un astfel de concurs, se vor desfasura in perioada 25-26 iunie, deci in tot acest weekend veti avea parte de un adevarat spectacol. Cei ce doresc sa participe, se pot inscrie la cursurile de initiere ce se vor sustine tot in cadrul Airsoft Showcase, iar participarea va fi gratuita si indemanarea rasplatita cu premii.

Airsoft este un joc sportiv in care jucatorii simuleaza diferite conflicte sau misiuni, folosind replici ale unor arme reale, replici ce au ca si proiectile munitie non-metalica, de forma sferica. Scenariile, in general, au tenta militara si ca sport, este un hobby pentru unii jucatori, in timp ce pentru altii reprezinta o aventura manifestata printr-un joc care nu cunoaste limite daca ne referim la echipamentul folosit.

airsoft

Cu mic, cu mare sunteti asteptati azi la Ploiesti Shopping City, sa luati parte la ceva ce nu se desfasoara in fiecare zi si poate fi o experienta unica, daca participati pentru prima data la un astfel de eveniment. Nu uitati, daca nu ati ajuns azi la Airsoft Showcase, puteti sa profitati din plin de ziua de maine si sa fiti prezenti, pentru ca de la ora 15:00 pana la ora 21:00 veti avea parte de spectacol.