Alegeti masina de inchiriat Audi A6

Posted by

Când a fost lansat pentru prima oară în urmă cu cativa ani, ultimul A6 a stabilit un punct de referință pentru stilul și eleganța subevaluată, și încă mai are. Nu există nicio schimbare la caroseria ciudată și chiar și la farurile noi cu LED-uri noi (pentru modelele S-line și de mai sus) și la lămpile indicatoare cu LED-uri.
Interiorul nu s-a schimbat prea mult, dar apoi stabilește standarde de clasă pentru confort, practic și calități de construcție. Există eleganță și echilibru, de la stâlpii (relativ) îngusti de parbriz, până la scaunele de pluș mari, ceea ce face ca majoritatea rivalilor să renunțe pur și simplu.

În spatele scenei sunt sisteme de siguranță îmbunătățite, cum ar fi asistența laterală bazată pe radar, care verifică în spatele mașinii atunci când schimbă benzile de circulație și sistemele opționale de vizionare pe timp de noapte. Există, de asemenea, un impresionant sistem stereo nou, cu aer comprimat cu patru zone și un sistem nou de repaus cu o viteză mai mare de reacție, cu o grafică îmbunătățită și o opțiune inteligentă de „telefon”, care permite telefonului dvs. mobil să rasune in toata mașina.

La aproape cinci metri lungime, aceasta masina de inchiriat Audi A6 mare, cu un interior mare si adaptabil si cu o capacitate de a stoca bagaje imensa, indiferent daca alegeti varianta salonului sau varianta oferita de firma de rent-a-car.

A6 își poate urmări rădăcinile înapoi la modelul Audi 100, care a fost dezvăluit pentru prima dată în 1968.

Gama motorului a fost jonglată cu emisii reduse de dioxid de carbon și cu mai multă putere pentru cele mai mari unități cu șase și opt cilindri. O cutie de viteze automată cu șapte trepte, cu două ambreiaje, înlocuiește vechea transmisie multitronic variabilă și există o nouă alternativă manuală în șase trepte. Ca și modelul de ieșire, tracțiunea pe patru roți este disponibilă doar la capătul superior al gamei de prețuri, cu derivatele motoarelor V6 și V8.

Audi A6 continuă să stabilească standardul pentru calitatea interioară
Performanta este destul de respectabila si atenuata, avand in vedere ca incetinesc peste 93bhp un litru din acest motor, cutia de viteze automata cu sapte trepte imbunatateste marginile aspre si cu noul mod de croaziera ofera un consum mai bun de combustibil decat manualul precum și emisii remarcabile de CO² de 109 g / km pe roți de 17 inchi.

La suspensia standard, această mașină mare, de 1,7 tone, aproape. Opțiunile suplimentare includ un pachet de suspensii sportive, care reduce corpul cu 10 mm, suspensie pneumatică adaptivă și, pe mașinile mai puternice quattro, un sistem dinamic Drive Select care modifică caracteristicile acțiunii diferențiale din spate pentru a îmbunătăți răspunsul.

Cele mai multe modele Audi A6 sunt vândute în Marea Britanie sunt modele diesel de 2.0 litri cu tracțiune față.