Ce facem cand se strica imprimanta laser?

Posted by

Unul dintre aspectele provocatoare de a face față unei imprimante laser este proliferarea imensă a mărcilor și modelelor, fiecare dintre ele putând să aibă propriile ciudățenii și preferinte. În linia imprimantelor Kyocera, de exemplu, modelele pot părea foarte asemănătoare atunci când, de fapt, partile lor interne, inclusiv piesele și cartușele de toner, pot fi într-adevăr foarte diferite. O scurtă prezentare a câtorva exemple din linia Kyocera poate fi instructivă pentru a aduce acest punct acasă.

O model cunoscut de imprimanta Kyocera LaserJet este seria Multifunctional laser color ECOSYS M5521cdn 4in1. Fiecare dintre aceste imprimante laser are un cuptor diferit, ar putea părea rațional faptul că toate imprimantele ar folosi părți similare și consumabile. Prin instalarea unei piese incompatibile dar asemanatoare se poate ajunge la deteriorarea imprimantei laser. Prima regulă, atunci când lucrați cu o imprimantă laser, este de a lua în considerare cu atenție numărul exact al modelului, astfel încât să poată fi furnizate informații exacte firmei de reparații a imprimantei laser care furnizează servicii de întreținere obișnuită sau consumabile pentru unitate.

Aceeași linie de imprimante Kyocera are functii si erori comune.
Din fericire, există câteva strategii pe care le pot lua IMM-urile pentru a rezolva astfel de erori fără a apela la o firmă de servicii pentru imprimante. Aceste erori sunt adesea temporare și pot fi rezolvate prin oprirea completă a imprimantei timp de aproximativ 20 de minute. Numai acest lucru poate fi suficient pentru a convinge mașina să „uite” problemele sale.
Dacă aceasta nu funcționează, poate fi o idee bună să resetați unitatea de fuziune și să scoateți imprimanta din orice comunicație cu un computer. Acest ultim scop poate fi realizat prin deconectarea oricăror conexiuni USB sau WiFi care leagă imprimanta de un computer.

Când este momentul să cumpărați o nouă imprimantă – ganditi-va si la o imprimanta reconditionata!

De ce să cumpărați o imprimantă reconditionata?
1. Calitate – Imprimantele sunt testate și recondiționate pentru a oferi imprimarea fără probleme
2. Valoare – doar o fracțiune din costul unei imprimante noi
3. Aspect – Asigurăm că imprimanta arată la fel de bine ca și cum funcționează
4. Garanție – Componentele și puterea de imprimare incluse la fiecare imprimantă
5. Amintiți-vă de mediul înconjurător