O alta fata a Ploiestiului!

Posted by

Astazi cand am mers pana la doctor am observat ca pe spatiile verzi ale Ploiestiului s-au plantat fel si fel de flori, care mai de care mai colorate. Imi place primavara asta pentru ca a inceput atat de frumos. Poate doar ca mi-as fi dorit o vreme ceva mai potrivita pentru plimbarile din parc, dar avand in vedere ca este o perioada favorabila ploilor nu am sa ma plang de acest lucru.

Ba din contra, astazi chiar am fost fericita sa simt acei stropi de ploaie, care m-au facut mult mai vioaie desi eu nu aveam starea necesara. Poate ca de aceasta data am perceput ploaia si tot ce se intampla in jurul meu mult mai altfel si intr-un mod mult mai placut. Sau poate, asa cum am spus, florile proaspat plantate m-au facut sa ma simt mult mai altfel.

Ce-i drept parca nu mai suportam acel peisaj sinistru, fara pic de verdeata, fara nici o pata de culoare. Si uite ca de astazi am avut parte de o surpriza foarte placuta, chiar de la inceput de weekend. Aveam nevoie de o priveliste putin mai vie, de acele mici detalii care ma fac mai fericita, dar si de oameni mai zambitori. Sper, si  de fapt, imi doresc ca de luni incolo sa avem parte si de o vreme ceva mai frumoasa.

De o vreme care sa ne inspire putin mai mult si care, de ce nu, sa ne faca sa ne simtim mult mai bine. Dar pana una alta nu pot sa nu ma bucur pentru ziua de astazi. Si cel mai important lucru ar trebui sa le multumesc acelor oameni care s-au preocupat pentru a da o alta fata acestui oras mult prea imbaxit… Cred ca data viitoare cand voi ajung in oras, acele floricele vor fi gata de privit si admirat, vor fi mult mai vii si ne vor incanta privirile cu al lor colorit.