ADN Antreprenor, editia a 3-a

Posted by

Ai o afacere de succes sau esti la inceput de drum inscrie-te la evenimentul adresat oamenilor de afaceri, antreprenori cu experienta, antreprenori la inceput de drum, dar si acelor persoane care vor sa invete cum se transforma un obstacol in oportunitate.

Vino si tu la evenimentul ADN Antreprenor, din data de 15 martie, anul curent. Evenimentul se va desfasura pe parcursul intregii zile, in incinta Radisson Blue Hotel Bucuresti, iar programul evenimentului pare destul de interesant, avand in vedere ca vor fi prezenti speakeri consacrati din mediul afacerilor. Astfel ca, pe parcursul intregii zile veti avea parte de urmatorul program:

  • 09:00 – 10:00 – inregistrarea participantilor;
  • 10:00 – 12:00 – Sesiunea 1: Antreprenorii fac diferenta in afaceri;
  • 12:00 – 12:30 – Pauza de cafea;
  • 12:30 – 14:30 – Sesiunea 2: Antreprenoriat fara limite. Femeile care construiesc business-uri de succes;
  • 14:30 – 15:30 – Pauza de masa;

Mai multe detalii despre programul acestui eveniment puteti gasi aici. Inca nu te-ai convins? In pragraful urmator voi reda mesajul imbietor al celor de la Revista Biz dedicat pentru acest eveniment.

„Lumea este modelata de cei duri, rezistenti si neinfricati. In afaceri, vremurile grele separa antreprenorii reali de cei oportunisti. Iar pentru cei care indraznesc sa inceapa o afacere astazi, orice obstacol poate fi transformat intr-o oportunitate iar tehnologia poate ajuta la scalarea rapida a unei idei bune. Antreprenor ADN reuneste antreprenori cu afaceri mari dar si pe cei cu afaceri mai mici, oameni de afaceri cu multi ani de experienta sau la inceput de drum, intr-o discutie despre provocările si oportunitătile antreprenoriatului în România.”

Iar pentru cei ce vor sa se inscrie la cea de-a 3-a editie a evenimentului o pot face chiar aici. Informatii despre acest eveniment, dar si despre multe altele puteti gasi pe site-ul revistabiz.ro.