Ce avem la indemana?

Posted by

Sapatamana trecuta mi-am gasit cateva momente libere si mi-am zis ca ar fi timpul potrivit sa fac si eu o escapada prin oras. Iar asta pentru ca in ultima jumatate de an nu am avut timp nici macar sa ajung sa-mi fac asa numitele cumparaturi zilnice. Si desi am spus in nenumarate randuri ca nu pot sta departe de orele mele de munca, de activitatile mele si de tot ceea ce imi place sa realizez, mi-am dat seama ca ar fi bine sa iau si eu cateva minute de pauza si sa ma bucur de o plimbare.

Sa am timp sa admir tot ce a aparut nou prin oras si sa observ lumea din jurul meu. Numai ca in scurta mea calatorie prin centrul orasului mi-am dat seama ca de-a lungul bulevardului avem foarte multe magazine, farmacii si ceea ce m-a surprins a fost faptul ca am dat peste un sex shop, chiar in apropiere de o scoala  si ma gandeam ca asta nu are ce cauta in vazul lumii si chiar atat de aproape de elevi.

Sau poate ca strategia patronilor acelui sex shop este sa vanda cat mai mult vibratoare si cine stie ce mai au ei pe acolo. Imi amintesc ca in trecut s-a facut mare valva pe tema acelor magazine ce vindeau tot felul de substante toxice, iar parintii erau foarte revoltati, dar ma intreb oare in aceasta privinta, pe care v-am expus-o mai sus nu mai sunt atat de revoltati? In fine, nu cred ca asta este un subiect care sa fie pe placul cuiva si banuiesc ca nimeni nu se va agita sa faca ceva.

Mi-am zis ca nu am sa mai fac nimic, mai ales ca de fiecare data cand am incercat sa fac ceva bun m-am lovit de diferite stanci si a trebuit sa renunt la tot. Dar acum singurul lucru, pe care il pot face este sa-mi notez toate neregulile pe aici si poate candva, cineva se va hotarai sa realizeze ceva si in aceasta privinta.

Si nu vreau sa ma cert cu nimeni, doar ca uneori mi-as dori sa traiesc intr-o tara putin mai normala si mai responsabila pentru ceea ce li se intampla cetatenilor ei. Sincer nu as vrea sa va torturez cu neregulile pe care le gasesc eu sau cu acele chestii care aparent par normale, numai ca nu pot fi de acord cu astfel de derapaje, ca altfel nici nu prea am cum sa le numesc. Inca mai sper ca totul va fi bine.