Cum ti-ai inceput primavara?

Posted by

Nu-mi dau seama cand a trecut atat de repede timpul, caci mi s-a parut atat de scurta aceasta iarna, desi a fost destul de friguroasa. Parca nu am avut timp sa ma bucur de acest anotimp, ce are frumusetea lui aparte, dar acum degeaba ma plang, caci iarna nu se va mai intoarce decat peste cateva luni.

In schimb, m-am hotarat ca in aceste luni de primavara sa realizez cat mai multe lucruri care sa ma faca pe mine fericita si in plus de asta n-ar strica si ceva mai multe iesiri in parc in aer liber sau vizite mai dese la mine la tara. Cred ca munca asta mi-a cam dat putin peste cap programul si nu prea ma lasa sa fac exact ceea ce-mi doresc. Dar o sa vad eu cum fac sa ma pot bucura de zilele frumoase de primavara mai ales ca in acest anotimp toata lumea prinde viata.

Nu stiu cum ai inceput tu aceasta primavara, dar eu am inceput-o cu putin timp liber si cu cateva activitati dragute pentru nepotul meu. Nu cred ca as fi putut sa incep altfel aceasta primavara. Cu toate astea asa cum am spus si in paragraful de mai sus, chiar imi doresc sa-mi rezerv un timp pentru iesirile in aer liber, oriunde ar fi acestea. Cred ca anul asta am sa calatoresc ceva mai mult desi nu asta a fost scopul meu initial.

La inceput de an mi-am propus atat de multe lucruri incat am uitat de acesta si de placerile mele. Am considerat prioritar toate acele cerinte si treburi legate strict de familia mea si de prietenii apropiati, dar si de sanatate. De placerile mele as putea spune ca am uitat…

Categoric am uitat, dar ma bucur ca asa prin scurte momente pot face si ceea ce imi place foarte mult, fara sa neglijez si alte activitati in care sunt prinsa si pe care nu le pot lasa pentru mai tarziu. Tu cum ai petrecut acest minunat inceput de primavara?