La ce sa ne mai asteptam din partea prognozei meteo?!

Posted by

Cu siguranta vremea de afara nu mai surprinde pe nimeni, avand in vedere ca se schimba de la o zi la alta. Spre exemplu ieri am avut parte de o dimineata si o zi insorita, chiar daca temperaturile au fost destul de mici. Iar astazi am avut parte de o zi mohorata ce corespunde anotimpului pe care il traversam.

Ceea ce pare cu adevarat interesant este faptul ca ieri in anumite zone, la doar cativa kilometri de Ploiesti a fost o zi incarcata cu fulgi de nea, iar aici in oras vremea se putea asocia cu timpul unei zile de primavara sau a unei zile de toamna tarzie. Si bineinteles ca toate aceste aspecte si schimbari de la o zi la alta trebuie sa ne puna pe ganduri cu privire la schimbarea climei si la ceea ce putem face pentru a depasi aceste momente.

Si se pare ca pentru urmatoarele zile prognoza meteo anunta temperaturi mai scazute fata de cele cu care ne-am obisnuit, dar si un nou val de precipitatii si ninsori. Pana la urma ar trebui sa ne obisnuim cu astfel de temperaturi scazute, avand in vedere ca suntem intr-o luna de iarna, ce in mod normal presupune ploi, ninsori si temperaturi mici.

Cu alte cuvinte daca tot ai sperat la zile frumoase si un inceput de primavara vom avea parte de o adevarata perioada de iarna. Asta doar ca sa ne aminteasca de faptul ca abia suntem in luna februarie. Si cu toate astea nu trebuie sa avem prea multe asteptari de la prognoza meteo luand in consideratie faptul ca avem parte de o vreme instabila, iar schimbarile sunt si ele prezente. Iar in ceea ce priveste primavara se pare ca vom mai avea ceva timp de asteptat si nu trebuie sa ne lasm inselati de cateva zile insorite care si-au facut simtite prezenta la sfarsitul saptamanii trecute.