Atentie la rondul 2 din Ploiesti!

Curiozitatea mea de a vedea ce se mai intampla in oras m-a facut sa caut cateva detalii si pe reteaua de socializare facebook. Nu ca aici as gasi tot ce este mai bun din oras, doar ca aici informatiile curg mult mai rapid decat in orice alta parte. Si cum nu aveam chef sa citesc ziarele online cu vestile din oras m-am oprit la reteaua de socializare. Nici nu am avut cine stie ce timp la dispozitie sa rasfoiesc pe acolo una, alta, ca in scurt timp am si gasit ceva interesant.

Probabil ca ceea ce va voi spune eu acum voi deja cunoasteti, mai ales daca ati trecut prin acea zona si nu ati fost intocmai pieton. De aceea va spun aveti grija la rondul doi din oras, pentru ca daca nu veti fi atenti s-ar putea sa va treziti ca aveti de facut serioase reparatii la masina. Ba mai mult decat atat si pietonii sunt dezavantajati, intrucat nu se mai vad dungile trasate de la trecerea de pietoni.

Si uite asa, din ceva ce trebuia sa fie de ajutor comunitatii s-a transformat intr-o chestie ce mai rau face decat sa aduca ceva benefic. Poate daca nu vedeam imaginile filmate, poate ca nu intelegeam mare lucru, dar pentru cei care sunt oarecum obligati sa treaca pe acolo cred ca stiu foarte bine despre ce este vorba si ceea ce s-a intamplat de fapt.

Cu alte cuvinte, daca nu aveati suficiente griji la care sa fiti atenti, de zilele trecute mai aveti una in plus. Sau poate cine stie intre timp autoritatile vor lua act de ceea ce se intampla si vor actiona ca atare. Dar nu va asteptati la un rezultat si la o rezolvare spontana pentru ca nu cred ca mai este cazul, avand in vedere toate cele intamplate. Si daca sunteti curiosi clipul il puteti vedea aici.