Lansare carte pentru copii

Saptamana aceasta se anunta una cu foarte multe surprize, cel putin weekend-ul va incepe foarte frumos cu o lansare de carte pentru copii. Daca iubiti cartile si va face placere sa lecturati nu uitati ca vineri, 11 mai, incepand cu ora 17.00 puteti lua parte la lansarea cartii ”MELC CODOBELC 3”, in prezența autoarei DANIELA MARCU. De altfel invitatia va este facut de catre Biblioteca Judeteana ”Nicolae Iorga”. De asemenea pentru cei interesati mesajul a aparut pe una dintre paginile de socializare si suna cam asa:

„Biblioteca Judeteana ”Nicolae Iorga” va invita
Vineri, 11 mai 2018, ora 17.00, Sala de Lectura ”Nichita Stanescu”la lansarea cartii ”MELC CODOBELC 3”, in prezenta autoarei DANIELA MARCU.
Cea mai recenta carticica din seria MELC CODOBELC va imbie in lumea curiozitatilor copilariei trecand zambind printre gaini , randunici, motani, gugustuci, brotaci, flori, vulpi si lebede, impreuna cu copilul care creste odata cu natura.
Va asteptam cu drag!”

Asadar va puteti incepe sfarsitul de saptamana cu ceva foarte practic si util, mai ales daca prin preajma voastra mai sunt si micuti care isi fac simtita prezenta. Si nu uitati ca in cele mai dificile, critice si ciudate situatii celor mici le puteti atrage atentia cu ceva pe masura anilor lor si pe masura comportamentului si a nivelului lor de intelegere. De aceea aceasta carte va poate fi de folos in activitatile cu cei mai mici membrii din familie. Tocmai de aceea sunteti asteptati in sala de lectura ”Nichita Stanescu” pentru lansarea cartii ”MELC CODOBELC 3”.