Pregatiti-va de festivalul Street Food din Ploiesti

Pregatiti-va pentru noul concept de festival Street Food ce va avea loc pe Bulevardul Castanilor, din Ploiesti, in perioada 8 – 10 iunie. La acest festival sunt asteptate persoanele gurmande ce isi doresc sa deguste ceva senzational si care sa le ofere o intreaga varietate de gusturi, arome si savoare. Pentru cei care sunt nerabdatori sau care au drum si in alte orase trebuie sa stiti ca festivalul Street Food organizat de catre cei de la Food Truck Festival va mai avea loc si in Bucuresti pe data de 25 mai, iar pe 3 mai acest festival a avut loc in Constanta.

Cum era de asteptat organizatorii si-au promovat festivalul din Ploiesti pe diferite retele de socializare pentru a-i instiinta pe gurmanzii din Ploiesti ca sunt bineveniti la acest festival in aer liber de pe Bulevardul Castanilor. Bineinteles acest festival nu ar trebui sa va dea peste cap treburile, mai ales ca luna iunie este luna dedicata copiilor si ar trebui sa va faceti mai mult timp pentru familie si in special pentru cei mici.

Totodata acest festival va fi oportun pentru cei ce anul trecut l-au ignorat si nu au luat parte. Si indiferent de lucrurile pe care le aveti de facut nu uitati ca toate delicatesele de la acest festival va asteapta si sunt numai pentru voi. Printre multe altele ar trebui sa va ganditi ca puteti avea parte de toate bunatatile din lume intr-un singur loc, la o distanta mica de voi.

Asadar, iubitori de burgeri nu uitati ca sunteti asteptati la maratonul burgerilor din cadrul festivalului Street Food, ce va avea loc la inceputul lunii iunie. Si chiar daca nu sunteti pregatiti pentru un astfel de maraton nu uitati ca inca mai aveti ceva timp la dispozitie pentru toate pregatirile necesare pe care vreti sa le luati in calcul. Si nu uitati in perioada 8 iunie si 10 iunie sunteti asteptati la festivalul dedicat gurmanzilor.