Avem primele automate de bilete la Ploiesti

Posted by

Desi liniile de tramvai (sau, mai bine zis, lucrarile la ele) au ramas in asteptare din lipsa de fonduri, TCE continua seria de modernizari aduse orasului prin aceste automate de bilete. Noi consideram ca este un lucru bun, mai ales ca zilele trecute era o coada destul de mare in statia Coreco. Trecem peste faptul ca, la fel ca in cazul tramvaielor, promisiunea era wow, dar realizarea nu mai e atat de wow. Se promiteau automate de bilete alimentate cu panouri solare; dar noi ne intrebam altceva: sunt la fel ca cele destinate parcarilor? Adica daca nu ai fix 2 lei pentru bilet, stie sa iti dea rest? Pentru ca am stat la un moment dat 10 minute langa aparat, pentru ca aveam doar o hartie de 10 lei si vroiam sa parchez o ora, noroc cu un alt concetatean care mi-a dat 2 lei ca sa imi platesc parcarea.

De asemenea, presupun ca aparitia cardurilor pentru abonamente si portofel electronic reprezinta inca o poveste SF pentru cei din Ploiesti, desi functioneaza o solutie de genul acesta de ani buni in Bucuresti.

Voi ce ziceti, credeti ca e un lucru bun aparitia acestor automate de bilete sau nu?

automate-bilete-ploiesti

[ sursa foto infoploiesticity.blogspot.ro ]

5 comments

  1. Murim asfisiati de poluarea autobuzelor iar ei arunca peste 3000 de euro pe un astfel de automat de bilete.

  2. Unde e facuta poza? As fi bine sa fie amplasate tonomate prin tot orasul… la Gara de sud sau vest, in fata la omnia, la posta…

    1. Din cate stiu eu, cam 6 bucati sunt sau trebuie sa fie. Vedem. Le identificam cu ajutorul cititorilor.

Comments are closed.