Florin Serban isi lanseaza la Ploiesti cel mai nou film

Posted by

Premiat cu Ursul de Argint la Berlin in 2010 pentru pelicula „Eu cand vreau sa fluier, fluier”, regizorul Florin Serban vine vineri, 22 ianuarie, la Ploiesti, pentru a-si lansa cea mai noua creatie, „Box”, pelicula recompensata cu premiul FIPRESCI la Festivalul de la Karlovy Vary 2015,

„E un film despre doi oameni care au disperată nevoie unul de altul, iar atracţia fizică e doar unul din motive”, spune Florin Şerban despre pelicula care va rula vineri, la Cinema Twins din Complexul Winmarkt, de la ora 18.00.

Filmat în Sibiu, Sfântu Gheorghe şi Bucureşti, „Box” aduce laolaltă actori de teatru şi neprofesionişti. Din prima categorie fac parte Hilda Peter, câştigătoare a premiului pentru interpretare UNITER în 2005 şi a premiului Mari Jaszai în 2011, si Sorin Leoveanu câştigător al premiului pentru interpretare UNITER (Uniunea Teatrală din România) în 2007, 2009 şi 2012.

Din distributie face parte, insa, si Rafael Florea, un tânăr pugilist aflat la primul său rol într-un film. Rafael a fost descoperit întâmplător într-o sală de box şi apoi a urmat, timp de un an, cursurile şcolii de actorie înfiinţată de regizorul Florin Şerban. Alături de el joacă fostul campion mondial la box Marian Simion şi numeroşi foşti şi actuali campioni europeni, balcanici şi naţionali la box.

.Proiectia de la Cinema Twins din Ploiesti va fi precedata de o intalnire cu presa locala, programata la ora 17.00, iar cei care nu pot ajunge vineri sa vada filmul lui Florin Serban, il vor putea viziona tot la Cinema Twins sambata, 23 ianuarie, de la ora 20.00 sau duminica, 24 ianuarie, de la ora 16.00.

 

2 comments

Comments are closed.