Campanie electorala inedita la Ploiesti, de la ALDE Baicoi

Posted by

In urma cu doua saptamani, in Bulgaria lua nastere o frumoasa initiativa, prin care oamenii au imbracat in haine copacii din Sofia si au pus un biletel la fiecare haina: „Nu sunt pierdută! Dacă ţi-e frig şi vrei să te încălzeşti, atunci acceptă acest gest din partea noastră. Sperăm ca tot mai mulţi oameni cu suflet mare să ne urmeze şi vrem ca Sofia să devină un loc mai bun!„. Campania a aparut in presa, aplaudata de multi oameni si preluata o saptamana mai tarziu in Timisoara. Pana aici toate bune si frumoase.

Astazi am aflat ca s-a desfasurat o astfel de campanie si la Ploiesti; si in prima clipa, chiar m-am bucurat de o asemenea initiativa, pana am vazut pe facebook cum cei de la ALDE Baicoi (prima oara am crezut ca e o firma si nu un partid) isi face campanie electorala pe spatele unei asemenea initiative.

Stau si ma uit inca lung la postarea domnului Marius Constantin si am o mare nedumerire: de ce se implica un partid din orasul Baicoi intr-o campanie sociala din Ploiesti? Adica eu ma gandesc ca au venit niste oameni „de la partid” din Baicoi la Ploiesti si au zis: „Luati, mah, si voi saracilor niste haine sa nu muriti de frig, ca prea v-au furat astia de zac acum prin puscarii sau arest la domiciliu!”.

In plus, nu au vazut oamenii astia de la ALDE scandalul iscat in presa si in online cand Cristian Busoi a incercat sa profite de pe urma altei drame, cea din Colectiv? Chiar asa de mare e foamea asta electorala, incat trebuie sa ne agatam de orice fapta buna ca sa ne laudam dupa aceea pe facebook, ca ce suflet mare avem noi?

alde-baicoi-campanie-electorala

Si daca avem suflet mare, de ce nu a venit domnul X sau domnul Y sa ajute cativa oameni saraci si a venit echipa ALDE BAICOI? Si tot nu inteleg, ce au cautat la Ploiesti? O duc asa de bine oamenii din Baicoi, incat sa fie nevoie sa vina la Ploiesti sa ne doneze noua niste haine?

Dar cum ar fi, domnilor politicieni, daca ati fura mai putin ca sa nu mai murim de frig si sa avem bani macar de o haina mai groasa atunci cand temperaturile scad sub zero grade? Si da, stim, nu ati furat voi, au furat ceilalti, ca mereu e vorba de ceilalti si nu de voi, voi sunteti mai curati ca lacrima.

Trist, domnule Marius Constantin, trist, ca puteati sa veniti si sa donati haine si sa aveti bunul simt sa nu ziceti nimic pe facebook despre asta, sa lasati pe altii sa vorbeasca despre marinimia domniei voastre!

 

One comment

  1. Fara vreo legatura cu partidul de mai sus, mi-am dat seama de ce zic eu ca au nume de SRL. Am avut niste oferte pe masa de curand de la A.D.E.L. Invest SRL, o firma de imobiliare. Deci cred ca e cel mai neinspirat nume de partid de pana acum.

Comments are closed.