Un cantaret celebru se mută la Londra

Posted by

Marius Nedelcu a incantat o generatie intreaga de tineri pe vremea cand activa in trup Akcent. Perioada pentrecută pe scena ramane una dintre cele mai frumoase din viata sa, dar schimbarea a fost inevitabilă. Pentru cativa ani a lucrat in domeniul fitness-ului si a avut rezultate excelente pe plan national. Acest tip da experienta l-a ajutat in carieră si continuă să reprezinte un avantaj major in interactiunile sale in calitate de Country Manager pe Romania la TransferGo.

Fostul component al trupei Akcent este pregătit pentru noile provocări și are încă de pe acum rezultate încurajatoare în nouă poziție. La fel ca românii plecați la muncă în Marea Britanie, se confruntacu provocările specifice, însă are un plan și motivația să le depășească pe toate. Înarmat cu răbdare, încredere și experiență proiectelor anterioare, este convins că va reuși în marea metropolă engleză. Aici trăiesc milioane de oameni care s-au mutat în Londra animați de aceleași vise și idealuri ca Marius și alți români.

Contextul Brexit și provocările sale

Noua să poziție de Country Manager pentru România nu l-a speriat de loc și a acceptat cu entuziasm relocarea în Marea Britanie. Nimeni nu poate face planuri pe termen foarte lung cu o doză mare de certitudine, însă Marius intenționează să se stabilească aici definitiv. Transfergo este o companie dinamică și în permanentă expansiune, ceea ce înseamnă că la un moment dat s-ar putea să fie nevoie să se mute din nou.

Momentan, toate merg conform planului și este foarte fericit să împărtășească noile sale cunoștințe cu cei care caută de lucru în Anglia. Unul dintre sfaturile pe care Marius le dă celor care doresc să îi urmeze exemplul este să se bazeze pe Linked În și alte siteuri similare. Companiile de recrutare nu au dat rezultatele scontate și de aceea s-ar putea să fie mai bine să acționați pe cont propriu. Evident, nu există două scenarii perfect identice însă acesta este sfatul pe care Nedelcu îl da cu mare convingere.

O tranziție dificilă dar de succes

Industria financiara si cea de fitness nu par a avea foarte multe in comun. Totuși, este esențială comunicarea cu partenerii de afaceri și abilitatea de a construi un brand puternic. Marius încearcă acum la fel că pe vremea când lucra în România să înțeleagă cât mai bine mecanismele de gândire ale clienților. În plus, trebuie să se adapteze la noile mentalități ale britanicilor, care diferă mult de ceea ce cunoștea în țară

Există multe prejudecăți care trebuie depășite iar schimbările pricinuite de Brexit nu ajută în nici un caz. Mulți dintre cei care consideră ca imigranții reprezintă problemă principală a Mării Britanii sunt în principal preocupați de cei care vin din Europa de Est. Mulți dintre cei care alegeau Anglia ca destinație sunt acum reticenți și se gândesc la alternative precum Germania.

Marius nu a întâmpinat mari dificultăți de integrare, în condițiile în care avea experiență, cunoștea bine limba și a avut de la început un joc sigur. Pentru el principala provocare a fost să o ia din nou de la început și să renunțe a confortul cu care era obișnuit. Chiar și așa, nefiind prima data când face acest pas, știa la ce să se aștepte și asta l-a ajutat enorm. Este optimist și dornic să deschidă un nou capitol de succes în viața lui, după episoadele reușite din țară.

Ca și Country Manager World Class România a învățat să lucreze cu oameni și să se ocupe de câteva proiecte în același timp. Nu este ceva ușor dar satisfacțiile sunt suficient de numeroase încât să îl țină motivat și dornic să își îmbunătățească abilitățile. Rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile în viitor pentru Marius, însă rezultatele de până acum ne fac să credem că acest nou capitol se va scrie de la sine.

transfer-go-bonusuri