Spectacol de magie la un mall din Ploiesti

Posted by

Esti pasionat de magie? Ei bine daca esti incantat de magie si te simti minunat sau pur si simplu esti curios si vrei sa afli ce sa intampla intr-un numar de magie, acum ai ocazia sa participi la un astfel de spectacol. Spectacolul de magie la care te invit va avea loc sambata, pe data de 29 octombrie, ora 19:30.

Locul unde se desfasoara acest spectacol de magie este in incinta West Mall, la Cristal Bar. Spectacolul de magie sub denumirea „Proximitate” este un spectacol pentru care artistul Sebastian Stefan s-a pregatit timp de o jumatate de an. Si acest lucru numai pentru a ajunge la o forma finala, prin care sa supuna spectatorii la diverse stari de amuzament, suspans, dar si mister.

Pe pagina de facebook al evenimentului veti fi intampinati de motivarea artistului pentru acest show de magie:

„Descrierea acestui show e simpla. Plina de magie! „Proximitate” este un spectacol la care am lucrat jumatate de an pentru a ajunge la forma finala in care spectatorii trec prin momente de amuzament, suspans si mister! Am reusit sa adun efecte de magie care se realizeaza doar cu ajutorul spectatorilor, acestia fiind implicati pe toata durata spectacolului 100%! Show-ul asta este despre voi ci nu despre mine! Vino sa traiesti experienta live! ” 

Totodata ar trebui sa mai stiti ca locurile sunt limitate si ca este necesara o rezervare la acest spectacol. Cei interesati de acest show pot afla mai multe informatii de aici, pagina de facebook oficiala a evenimentului.