Cum poti sa te feresti de raceala?

Posted by

Poate ca si tu treci prin aceeasi problema ca si mine si vrei sa scapi de raceala. Dar ce ai spune daca iti ofer cateva ponturi pentru a te feri de raceala asta care ne pazeste la orice pas. Mai intai de toate ar trebui sa te gandesti la ce vei purta pe timpul iernii, astfel incat sa ai o garderoba vasta pentru acest anotimp friguros.

Ai putea foarte simplu si usor sa eviti in aceasta perioada contactul cu persoanele care sunt deja gripate si racite. Din punctul meu de vedere, contactul cu persoanele racite este cel mai rau lucru la care te poti supune si care ti se poate intampla in aceasta perioada „frumoasa” de iarna.

In plus de asta nu trebuie sa stai prea mult timp in preajma unor persoane racite ca sa iei raceala. Un alt pont pe care il folosesc in mod repetat este acela de a face o baie fierbinte, de fiecare data cand ma simt infrigurata si bineinteles sunt in preajma locuintei sau chiar in locuinta mea.

Spre deosebire de baile pe care le fac in timpul verii pentru a ma racori, pentru aceste bai fierbinti mai folosesc si cateva estente si arome care sa ma binedispuna si sa ma relaxeze. Dupa ce vei incerca o baie fierbinte in acest mod te vei simti foarte bine si nu vei mai avea nevoie de absolut nimic in plus.

Iar ultima metoda la care apelez din pacate cel mai des este consumul de ceai fierbinte. Nu am un ceai preferat anume, cald sa fie sa-mi incalzeasca gatul amortit. Nu stiu cum te feresti tu de raceala sau cum o tratezi, dar pentru mine toate lucrurile de mai sus amintite functioneaza de minune.