Cercul de Donatori Ploiesti – Editia de iarna, 2016

Posted by

Esti una dintre acele persoane careia ii pasa de ceea ce se intampla in jurul sau si mai cu seama de ceea ce se intampla in comunitatea din care face parte? Atunci trebuie sa iei parte la evenimentul din 7 decembrie.

Daca iti place sa intinzi o mana de ajutor celor care au proiecte importante pentru dezvoltarea comunitatii atunci vino sa iei parte la cea de-a sasea editie a Cercului de Donatori Ploiesti. Poti veni insotit si de prietenii tai, iar impreuna puteti contribui la dezvoltarea comunitatii din care faceti parte.

Evenimentul va avea loc pe date de 7 decembrie, asa cum am precizat si in paragraful de mai sus, iar gazda acestui eveniment va fi din nou Camera de Comert si Industrie Prahova. Pentru cei care inca nu sunt familiarizati cu acest eveniment ar mai trebui spus ca in fiecare an, evenimentul are parte de doua editii, una pe timpul verii, iar cea de-a doua pe timp de iarna.

In prima parte a evenimentului se va prezenta toate proiectele ce au fost sustinute din donatii ce s-au strans la evenimentul trecut. De fapt se vor prezenta rezoltatele acestor proiecte, iar in cea de-a doua etapa se vor prezenta viitoarele proiecte pentru care se vor face donatii.

Si pentru ca acest eveniment va avea loc intr-o zi lucratoare, dupa ora 18.00, cei care isi doresc sa mearga la acest eveniment probabil ca vor ajunge direct de la birou, iar in acest caz tinuta acestora va fi una business-casual. Donatia minima care se poate face este de 50 lei.

Iar pentru o mai buna organizare a evenimentului toti cei ce vor sa participe sunt rugati sa se inscrie chiar aici. Iar pentru a vizualiza ceea ce s-a intamplat la un astfel de eveniment intr-o editie trecuta am sa las la indemana o fotografie realizata de Sorin Petculescu.

centrul-de-donatori-ploiesti