nov. 25

Un eveniment pe placul tuturor – „Priveste lumea prin lentilele iubirii!”

Un eveniment pe placul tuturor – „Priveste lumea prin lentilele iubirii!”

Intr-o lume plina de probleme si de oameni stresati se intampla sa mai avem parte si de o serie de evenimente care sa ne faca sa iesim din aceasta stare nefireasca si care ne dezvolta frumos in relatiile cu ceilalti, dar si cu noi insine. Seria de evenimente despre care voi vorbi in urmatoarele paragrafe ale acestui articol sunt sub deviza „Seri Pozitive”, al carui coordonator este nimeni alta decat Loredana Mocescu.

Mai multe informatii si detalii despre „Seri pozitive” si „Schimbare Pozitiva” gasiti chiar aici. In cadrul evenimentului de pe 6 decembrie, „Priveste lumea prin lentilele iubirii!” vei avea parte de o experienta unica, din care vei invata ce poate oferi si transmite iubirea alaturi de psihologul si psihoterapeutul Iuliana Dragnea.

Si pentru ca lucrurile incep cat de cat sa se schimbe si pe aici, Iuliana este unul dintre putinii psihologi Ploiesti care participa la astfel de evenimente si impartaseste cu cei din jur notiuni legate de iubire, responsabilitate si pretuire.

Eu personal nu reusesc sa inteleg cum de Iuliana poate sa schimbe gandirea oamenilor din jur, dar mi-a placut foarte mult descrierea pe care aceasta si-a insusit-o:

„Sunt Iuliana, psiholog si psihoterapeut din Ploiesti, oras unde am si crescut si va astept sa descoperim impreuna ce este iubirea si care sunt legile ei. In calitate de psiholog si psihoterapeut te voi intampina cu o atitudine prietenoasa, disciplinata si organizata, insa flexibila. Imi ajut cu mare drag pacientii sa isi solutioneze aspectele emotionale legate de trecut si prezent, intelegand varietatea problemelor experimentate de oameni, iar prin acest fapt le deschid usa catre un viitor mai luminos si mai linistit”.

Cat despre evenimentul in sine abia astept sa vad ce se intampla si reactiile dupa acest eveniment. Sunt constienta de faptul ca pentru majoritatea persoanelor ceea ce se intampla acum la Ploiesti nu le este pe inteles. Dar nu-i problema in ceea ce priveste acest eveniment mai multe detalii puteti gasi pe pagina de facebook a evenimentului.

  1. […] aminte despre acest lucru, dar pentru a va reimprospata memoria am sa las aici un link catre articolul cu pricina sa vedeti despre ce este vorba. De fapt acest eveniment face parte din seria de […]

Comentariile sunt inchise.