psiholog ploiesti

Eveniment magic intr-o seara magica

Posted by

Zilele trecute am scris despre un eveniment care va avea loc chiar astazi. Nu stiu daca voi va mai aduceti aminte despre acest lucru, dar pentru a va reimprospata memoria am sa las aici un link catre articolul cu pricina sa vedeti despre ce este vorba. De fapt acest eveniment face parte din seria de evenimente denumite „Seri Pozitive”.

Si cum astazi este o zi magica a picat cum nu se poate mai bine acest eveniment, deoarece tematica acestuia este legata de iubire si de modul prin care noi intelegem si percepem iubirea. In alta ordine de idei nu ar strica nimanui sa-si revizuiasca putin comportamentul, caci sa fim seriosi in jungla asta am ajuns sa avem mai mult instincte de animale, in loc sa fim oameni cu cei din jurul nostru.

Si nu cred ca este necesar sa dau aici exemple, pentru ca le veti gasi singurei la fiecare pas. Incepand de la cozile infernale cand vrei sa-ti achiti taxele si impozitele pana la oamenii pe care ii intalnesti pe strazi. In fine, astazi nu vreau sa vorbesc despre lucruri triste ci vreau sa ma axez pe lucruri frumoase. Inclusiv articolele pe care le voi scrie astazi vreau sa le abordez intr-un mos placut, scris frumos si nimic care sa intristeze pe cineva.

Astazi vreau sa fiu buna cu toata lumea si daca as putea as ramane asa pentru mult, mult timp. Dar, gata cu mine! Azi va indemn sa mergeti la acest frumos eveniment si va provoc ca dupa aceea sa-mi lasati reactiile voastre in legatura cu ceea ce s-a intamplat la eveniment. Si da, nu faceti abstractie de simbolistica zilei de azi, ci savurati-le din plin pe toate ca un tot. Nu va fie teama de iubire. Iubirea nu face rau nimanui, doar aveti grija in ce extrema va aflati.