mai 23

Cu cine votează tinerii pe 5 iunie?

Cu cine votează tinerii pe 5 iunie?

Echipa emisiunii ”Generația lui John” a lansat o campanie de informare, adresată tinerilor, despre cei 13 candidați la primăria orașului Ploiești. Staff-ul emisiunii de la Prahova TV îți prezintă 13 videoclipuri cu o durată de 1-2 minute, în care fiecare dintre candidații ploieșteni prezintă schimbările pe care tinerii le vor simți în cazul în care îi vor alege, la alegerile de pe 5 iunie.

Salut, numele meu este John, mă bucur tare mult că ai ajuns pe blog! Să știi că am stat foarte mult să muncesc la această campanie. 13 oameni pe care am stat să îi sun, să îi caut pe Facebook… unii mi-au răspuns din prima, alții după trei săptămâni. În fine, ideea este că ai 13 prezentări, 13 candidați, unii sunt direct cu partid în față, alții sunt independenți. Urmărește-i cu mare atenție, vezi care, cine, ce promite pentru fiecare tânăr, adică și pentru tine și alege! În cazul în care nu-ți place nici un candidat, măcar du-te la vot și anulează-ți votul! Pe 5 iunie, votează!

Sursa: youtube.com

Vă reamintim care sunt cei treisprezece candidați la primăria orașului Ploiești: Graţiela Gavrilescu, din partea partidului ALDE (locul 1 pe buletinul de vot), Cristian Ganea, din partea partidului PSD (locul 2 pe buletinul de vot), Adrian Dobre, din partea partidului PNL (locul 3 pe buletinul de vot), Raul Petrescu, din partea partidului UNPR (locul 4 pe buletinul de vot), Cătălina Bozianu, din partea partidului PMP (locul 5 pe buletinul de vot), Gabriela-Lola Anghel, din partea partidului PND (locul 6 pe buletinul de vot), Fabio Cârstea, din partea partidului PRU (locul 7 pe buletinul de vot), Iulian Teodorescu, din partea partidului PRM (locul 8 pe buletinul de vot), Mircea Chiriţescu, din partea partidului PSRO (locul 9 pe buletinul de vot), Daniel Savu, independent (locul 10 pe buletinul de vot), Marius Fenichiu, independent (locul 11 pe buletinul de vot), Marian Enache, independent (locul 12 pe buletinul de vot), Radu Popescu, independent (locul 13 pe buletinul de vot).

”Generația lui John” este o emisiune pentru tineri, cu difuzare de luni până vineri, de la ora 19:00, pe postul de televiziune Prahova TV. Poți afla mai multe despre campania propusă de echipa emisiunii accesând link-ul de aici.