Si anul acesta se organizeaza evenimente caritabile

Posted by

Ca si anul trecut, si in 2016 se va organiza un eveniment caritabil ce poarta numele de „Ne distram si ajutam” si este un concept nou si unic in Ploiesti inca din 2015. Este un concept inovativ si cu ajutorul lui, se serbeaza Ziua Internationala a Copilului. Organizatorii au deosebita placere ca si in acest an sa lanseze invitatia prin care, de 1 iunie, se vor reuni din nou parintii si copii in scopul umanitar de strangere de fonduri pentru Maya Stefan.

Maya este fetita care are nevoie de o suma de bani, anume de 22.000 dolari, pentru o interventie ce are loc in Turcia, in scopul unei interventii pe coloana, care o va ajuta pe cea mica sa paseasca din nou. Aceasta este salvarea ei si cu totii o putem ajuta, iar daca venim cu cei mici la eveniment, vom avea parte atat de activitati cu latura educativa (jocuri educative ce se organizeaza), cat si de latura distractiva, prin care un DJ creaza si intretine, anima atmosfera. Vor fi concursuri cu obstacole, copii se vor da pe cele mai mari topogane gonflabile din Ploiesti, vor veni si clovni care sa faca spectacole pentru cei mici, trupe de dans care vor face demonstratii, facepainting. Nu in ultimul rand, vor fi si tombole cu mai multe premii decat au fost anul trecut, premii ca jocuri diverse, lego, biciclete, tablete, role.

Pentru ca este un eveniment caritabil, nu numai copii sunt bineveniti, cat si parintii acestora. Parintii vor avea si ei, al randul lor, parte de mici surprize, astfel ca organizatorii au pentru ei: prezentari de moda, demonstratii live de hairstyle, etc. Tot in cadrul acestui eveniment umanitar, va exista si un bazar unde copii isi pot vinde lucrurile care nu le mai folosesc ca jucarii, spre exemplu, iar banutii vor fi, la fel, donati acestei cauze despre care v-am vorbit mai sus. Maya Stefan chiar are nevoie de ajutorul nostru.

Cea mai mare petrecere de 1 iunie se va tine la Pik Elegance, in Bucov, incepand de la orele 11.00, unde sunt asteptati parinti si copii ca sa petreaca un timp de CALITATE, prin care invitatii au sansa sa faca un BINE Mayei, deci sunteti asteptati cu bratele deschise si cu zambetul pe buze.