societate

Comportamente deviante ale societatii

Posted by

Nu stiu cum as putea descrie si cataloga intamplarea de la sfarsitul saptamanii ce tocmai a trecut. Probabil ca ar fi fost mult mai bine pentru mine daca nu as fi locuit intr-o tara ca asta. Si cred ca motivele mele sunt lesne de inteles. La drept vorbind nu cred ca bataia este „rupta din rai” asa cum spuneau bunicii nostri pe vremuri.

Nu sunt de acord cu bataia, nici data de parinti, nici bataia dintre doua sau mai multe persoane. Eu inca mai cred ca neintelegerile se pot rezolva cu vorba buna, dar se pare ca teoria mea nu a functionat in cazul celor doua domnisoare ce au lovit o alta.

Oricare ar fi fost motivele stiu sigur ca se puteau rezolva si altfel, cu vorba buna. Dar cum pe aici pe taramul nostru se promoveaza numai lucrurile negative vom fi nevoiti ca de acum incolo sa asistam la astfel de lucruri, daca nimeni nu va lua o hotarare in acest sens.

Nu as vrea sa intru in amanunte referitor la ceea ce s-a intamplat, la bataia respectiva sau la celelalte lucruri, caci veti gasi toate detaliile despre asta pe Observatorul Prahovean. Mi-e din ce in ce mai greu sa ma adaptez la ceea ce intampla in jurul meu.

De fapt nu as vrea sa ma adaptez si sa ma acomodez cu astfel de situatii, nu sunt normale si nu aduc nimic bun societatii. Probabil ca daca am fi putin mai constienti de responsabilitatile pe care le avem societatea asta poate deveni ceva mai buna si mai primitoare.

Am tot auzit ca trebuie sa schimbam ceva, ca trebuie sa facem ceva, dar eu stiu sigur ca daca fiecare nu schimba ceva in comportamentul lor degeaba ne alarmam pentru schimbare. Schimbarea vine din fiecare dintre noi. Poate ca nu o sa-mi dati dreptate si tocmai de aceea va astept parerile aici.