Conditii ce trebuie indeplinite pentru repatrierea unei persoane decedate

Posted by

Repatrierea unei persoane decedate poate fi un proces greu de realizat, pe parcursul caruia trebuie indeplinite o serie de formalitati, lucru care va face ca durata procesului de repatriere sa fie mare. Avand in vedere ca familiile indoliate isi doresc sa intre in posesia corpului neinsufletit in cel mai scurt timp posibil este necesara apelarea la serviciile unei firme de repatriere decedati Germania. Angajatii unei astfel de firme se vor ocupa de tot procesul birocratic necesar intr-o astfel de situatie astfel incat corpul neinsufletit sa ajunga in cel mai scurt timp posibil la familia indoliata. Pentru ca acest lucru sa se intample angajatii firme de repatriere decedati Anglia vor indeplini urmatoarele cerinte:

  • Vor obtine toate autorizatiile necesare transportului funerar international;
  • Obtinerea certificatului de imbalsamare;
  • Obtinerea autorizatiei de inhumare;
  • Obtinerea certificatului de deces international;
  • Obtinerea pasaportului mortuar international;
  • Ofera toate produsele necesare transportului funerar, cum ar fi de exemplu sicriul de zinc. Fara un sicriu confectionat din zinc procesul de repatriere nu poate avea loc.
  • Personalul care lucreaza in cadrul unei astfel de firme este special instruit pentru gestionarea unor astfel de situatii;
  • Flota de autoturisme trebuie sa indeplineasca cerintele valabile la nivel european;

Avand in vedere ca sunt multe cerinte de indeplinit pentru ca procesul de repatriere sa poata avea loc este extrem de dificil ca acest proces sa poata fi desfasurat pe cont propriu. Acest lucru inseamna ca este necesara apelarea la serviciile unei firme de repatriere persoane decedate, Funeral Express fiind solutia potrivita intr-o astfel de situatie. Experienta pe care o are aceasta firma dar si faptul ca in cadrul acesteia lucreaza doar personal specializat sunt doua dintre motivele pentru care aceasta firma este solutia potrivita in astfel de situatii nefericite. Pentru mai multe detalii despre serviciile oferite de catre aceasta firma acceseaza site-ul transport-decedati.ro.

In concluzie, repatrierea unei persoane decedate se poate realiza extrem de simplu si rapid doar cu ajutorul unei firme de repatrieri persoane decedate. Pentru ca acest proces sa poata avea loc este necesar doar contactarea unei astfel de firme si procesul de repatriere incepe imediat.