Confortul de la birou

Posted by

Cel putin 8 ore din zi le petrecem la locul de munca. Indiferent de locul in care lucram, este necesar sa avem unele conditii pentru o buna desfasurare a activitatii zilnice. Ca si sef, patron sau proprietar, trebuie sa va ganditi si la binele angajatilor. Printre unele facilitati la igiena, aparatura buna pe care sa o foloseasca la munca, trebuie sa luati in calcul si asigurarea unei temperaturi optime. Pe timpul iernii trebuie sa fie caldura suficienta incat angajatii si chair si dumneavoastra sa nu inghete iar vara trebuie sa fie un aer respirabil si placut.

Atunci cand afara sunt peste 30-35 de grade celsius, indiferent de locatia biroului, caldura se va face resimtita. In momentul in care angajatii incep sa transpire sau sa se sufoce de caldura, randamentul acestora va fi extrem de mic. Asta inseamna ca nu veti avea nici productie, nici profit, ci doar niste angajati plictisiti, care nu se simt confortabil si abia asteapta sa plece acasa.

Pentru a evita o asemenea situatie neplacuta, poti sa achizitionezi pentru tine si angajati un aparat de aer conditionat. Cel mai bine este sa cumparati acest dispozitiv de la un magazin specializat si autorizat precum Climatico.ro. Chiar daca nu stiti ce sa achizitionati, stati linistiti, deoarece echipa Climatico va va furniza toate informatiile necesare si va va sfatui cu privire la dispozitivul pe care il veti cumpara. Printre cele mai recomandate sunt aparatele de aer conditionat Daikin. Daikin este o firma japoneza, extrem de apreciata pe plan mondial, cu o experienta de aproape 100 de ani. Veti beneficia de transport gratuit daca achizitionati aceasta marca dar si oricare alt aparat de aer conditionat Climatico. Contra unei sume de loc mari, puteti sa bebeficiati si de o echipa profesionista care sa va faca lucrarile necesare pentru montarea aparatului. Chiar si dupa, Climatico va va sta la dispozitie pentru orice problema.

Asa ca, nu mai ezitati si contactati Climatico pentru a asigura confortul la locul de munca.