Dimineata cu probleme pentru trenurile din Gara de Vest

Posted by

Informatia ce a facut inconjurul jurnalelor de stiri in aceasta dimineata a fost strict legata de ceea ce s-a intamplat in Gara de Vest a municipiului Ploiesti. Cu siguranta ai ascultat si tu la radio, inca de la prima ora a diminetii, stirea conform careia trenurile din Gara de Vest au avut intarzieri din cauza unei probleme aparute pe liniile de cale ferata. Ceea ce s-a intamplat in aceasta dimineata a fost un mic incident al unei pasarele ce era parte componenta din reteaua de distributie a agentului termic pentru oras, fapt ce a dus la intarzierea trenurilor avand in vedere ca liniile ferate au fost blocate.

Potrivit comunicatului de presa oferit din partea celor de la Veolia problema respectiva s-a rezolvat in cel mai scurt timp posibil. „Astazi 21.02.2018, in cursul diminetii o pasarela de inspectie a Magistralei 2 Sud, parte componenta a retelei de distributie primare cu agent termic pentru Municipiul Ploiesti, s-a desprins cazand pe liniille de cale ferata opturand astfel circulatia feroviara in zona garii Ploiesti Vest.

Din motive de siguranta distributia de agent termic a fost rerutata. Astfel, distributia de agent termic pentru Municipiul Ploiesti nu este afectata in prezent. In regim de urgenta echipele de interventie ale operatorului de energie termica, impreuna cu echipele de interventie ale autoritatilor si ale CFR s-au deplasat la fata locului cu scopul eliberarii cailor de acces feroviar.”

Acestea fiind spuse trebuie sa mai specificam faptul ca la ora la care s-a transmis acest comunicat de presa inca se mai lucra pentru eliberarea liniilor ferate, avand in vedere ca deja trenurile catre Bucuresti si Brasov au strans cateva minute bune de intarzieri. Cu toate acestea este de apreciat faptul ca cei de la Veolia au tinut sa atentioneze populatia despre acest incident prin intermediul comunicatului de presa. Si ar fi ideal sa nu mai avem parte de asemenea incidente, cu atat mai mult ar trebui sa ne bucuram ca nu am avut parte si de ranirea unor persoane.