De ce este necesara folia de protectie?!

Posted by

Poate ca nu mai este cazul sa prezint o analiza foarte detaliata a ceea ce inseamna folia de protectie pentru telefoanele de ultima generatie. Si oricat de marunta ar parea aceasta chestiune nu o poti lasa balta, intrucat nimeni nu o sa-si lase telefonul inteligent de izbeliste. Mai ales in cazul celor mai tineri detinatori de telefoane smart, care nu se pot desparte cu una cu doua, nici macar la scoala, de acest gadget.

Si poate ca nu mai este cazul sa amintim de cele mai noi telefoane smart Galaxy S8 si iPhone 7, ce fac parte din recuzita elevilor. Se poate spune ca cei mai norocosi dintre ei au ocazia sa isi protejeze cele mai performante gadget-uri in materie de telefoane inteligente. Pe de alta parte esti mult mai linistit, daca telefonul copilului tau este protejat de o folie pe masura.

Cum la scoala se pot intampla fel de fel de accidente, mai ales prin pauze, fiecare parinte este obligat sa-si protejeze atat copilul, cat si obiectele acestuia, mai ales ca unii dintre micuti sunt foarte atasati de telefoanele lor. Si probabil ca mult timp de acum inainte telefoanele smart vor reprezenta o adevarata atractie pentru tineri. Iar o folie de protectie dedicata unor astfel de smartphone-uri cu siguranta va scuti telefonul de:

  • busituri;
  • zgarieturi;
  • un impact nedorit;
  • ecran spart;
  • carcasa cu diverse urme de la cazaturi;

Putem spune ca o astfel de folie te ajuta sa scapi putin din stresul la care te supune un copil. Stiti si voi cum este cand cel mic devine neglijent cu obiectele pe care tu de-abia le-ai achizitionat si pentru care ai achitat o oarecare suma frumusica. In plus vei stii ca daca se va intampla ceva cu acel smartphone nu vei scapa pana nu il vei inlocui sau in cel mai bun caz sa mergi la un service pentru a-l repara.

Si cu toate astea cei mici sunt foarte mofturosi si nu isi doresc acelasi telefon daca are vreo urma evidenta a unei zgarieturi, ci isi doresc sa-l inlocuiasca bineinteles cu un alt exemplar sau cu ceva mult mai performant. As putea spune ca acesti copii sunt foarte rsfatati si chiar daca de multe ori noi nu ii luam in serios asta nu inseamna ca nu exista si astfel de cazuri.

Oricum este important sa vrei sa-ti pastrezi telefonul intreg, indiferent de marca acestuia, mai ales ca exista posibilitatea sa-ti achizitionezi o folie de protectie facuta la comanda. Iar aceasta metoda este binevenita pentru o gama variata de telefoane smart. In plus, pot spune ca este mult mai ieftin tot ceea ce tine de predventie, decat sa stai sa cauti un alt smartphone cu care sa-l inlocuiesti pe cel pe care l-ai defectat.

Iar o folie de protectie este varianta optima pentru a pastra telefonul tau in siguranta. Pe de alta parte grija ta ar trebui sa se indrepte si catre locul unde tu iti pastrezi telefonul, caci s-ar putea sa nu fie cea mai buna varianta. Cred ca deja esti familiarizat cu diversele mici accidente ce au lasat urme severe pe telefonul tau inteligent.