comunitate

Vesti bune din comunitatea prahoveana!

Posted by

Cred ca va amintiti de proiectul „Fondul Stintescu”, deoarece am scris despre acesta cu ceva timp in urma, iar daca nu va amintiti puteti gasi acest articol chiar aici. Si acum ca am trecut in revista acest lucru, ei bine trebuie sa va spun ca pentru acest proiect s-a prelungit termenul de primire al aplicatiilor pana la data de 24 septembrie 2017. Asadar cei ce sunt pasionati de stiinta, tehnica, inginerie sau matematica isi pot inscrie ideea de proiect pe prahova.stiintescu.ro

Maratonul Curateniei – daca esti una dintre acele persoane ce isi doreste sa traiasca intr-un mediu curat, ei bine, ai putea participa la Maratonul Curateniei. Pe data de 8 septembrie te poti alatura acestui Maraton ca voluntar, pentru a da o mana de ajutor intr-o comunitate pe care ti-o doresti mult mai curata decat in prezent.

Fundatia Comunitara Prahova si Jysk Romania asigura voluntarilor manusi, saci menajeri, sandwich-uri, apa, fructe si o masa calda. Participa si tu la acest maraton distractiv in Ploiesti, Campina si Valea Doftanei. Te poti inscrie chiar aici.

Gala Oameni pentru Oameni – Asociatia pentru Relatii Comunitare  premieaza excelenta in implicarea sociala din Romania.
Si anul acesta vor premia companiile, organizatiile si indivizii care contribuie la consolidarea binelui din Romania. Scrie-le despre Arhitectii binelui pe care i-ai intalnit in comunitatea ta, iar ARC le va multumi pentru implicarea lor.
Nominalizarile se fac pana la 1 octombrie pe site-ul  www.gala.arcromania.ro

Asadar ai toate motivele sa participi si sa te implici si tu in comunitatea din care faci parte. Te-ai gandit ce vei face pentru imbunatatirea mediului in care traiesti?