Exista un loc unde poti reinnoi permisul mult mai repede!

Cu totii stim ce se intampla nu cu mult timp in urma la Serviciul de Inmatriculari si Permise din Ploiesti. Cozile ce se formau au fost diminuate odata cu serviciul de programare online pus la dispozitie in acest moment. Serviciul are ca avantaj disparitia cozilor ce se formau la ghisee dar ca urmare a numeroaselor solicitari ce se fac zilnic in randul persoanelor ce vor sa obtina sau sa preschimbe permisul, perioada de asteptare a crescut foarte mult, in sensul ca daca iti faci o programare astazi, cea mai apropiata data la care te poti prezenta la sediu este aproape de luna martie a anului urmator.

Din fericire persoanele ce se aproapie sau au depasit perioada de valabilitate a permisului pe care il poseda mai au o solutie. Acestia se pot prezenta cu dosarul necesar dobandirii permisului la sediul Directiei de Permise Bucuresti ce se afla pe Soseaua Pipera, nr. 49. Programul in care puteti depune dosarele este de luni pana vineri intre orele 8:00 si 19:00. Numarul de telefon al institutiei este: 021 301 9570

Si acest sediu beneficiaza de posibilitatea inscrierilor online dar nu este obligatorie. Fata de institutia din ploiesti unde numarul de solicitari aproape ca ajunge la 200 pe zi si timpul de asteptare se apropie de luna martie, la sediul din Bucuresti data la care puteti prezenta dosarul este la inceputul lunii ianuarie, substantial redusa fata de programarea facuta pentru sediul din ploiesti.

Ce trebuie sa contina dosarul pentru preschimbarea permisului auto?

  1. O cerere tip
  2. Actul de Identitate
  3. Dovada platii taxei de reinnoire
  4. Fisa medicala
    • Emisa de o unitate medicala autorizata
    • Fisa medicala este necesara numai in cazul dosarelor ce fac referire la permise cu perioada de valabilitate depasita
  5. Permisul de conducere ( in cazul in care nu este vorba de pierdere sau furt al acestuia)
  6. Doua poze in format 35×38,5 mm . Color si cat mai recente.