O farsa pe placul tuturor

Posted by

De foarte mult timp nu am mai ras copios doar uitandu-ma la o farsa. E adevarat ca in ultima perioada nu prea am mai avut timp pentru foarte lucruri, dar parca aveam senzatia ca nici nu mai stiu sa rad. Tocmai bine ca aseara in timp ce imi cautam subiectele de scris pentru astazi am gasit o farsa foarte interesanta.

Si ma gandeam in sinea mea cum ar fi daca s-ar aplica acelasi tip de farsa si pe meleagurile noastre. Ca sa intelegeti despre ce este vorba va voi spune scurt asa – test drive, scoala auto si un pilot adevarat de curse. Toate astea puse la un loc spre a realiza farsa perfecta pentru cativa instructori auto.

Cred ca daca s-ar intampla asa ceva pe aici pe la noi toata lumea ar lua foc. Cum sa se poata o asemenea farsa? Stim cu totii ca noi am cam devenit niste persoane acre, pesimiste si daca nu toti o buna parte dintre noi am uitat sa mai zambim.

Nu-i de mirare ca nu mai avem rabdare unii cu ceilalti sau si mai rau nu ne mai suportam nici macar activitatile indiferent ca sunt bune sau rele. Ne criticam din absolut orice motiv si uitam sa mai fim umani. Cred ca daca am fi in stare sa privim dincolo de zidul pe care fiecare din noi si l-a creat lumea asta ar fi cu totul si cu totul diferita.

Si asta nu pentru ca o spune eu, ci pentru ca de-a lungul timpului s-a tot demonstrat ca bunatatea poate aduce si poate face numai lucruri minunate. Dar pana ne vom reorganiza noi mai avem de pierdut ceva timp, timp pe care din pacate nu-l putem intoarce.

Si asa cum spuneam si la inceput de articol abia astept sa vad o astfel de farsa si pe la noi prin Ploiesti. Si pentru ca nu vreau sa va mai tin in suspans am sa va las mai jos intregul clip cu farsa.