Ma feresc de ploaie si ma promovez

Posted by

Nu prea car o umbrela dupa mine de obicei. De fapt, o perioada buna am stat fara ca macar sa am o umbrela in toata casa, iar mama imi spunea cu fiecare ocazie sa imi cumpar una. Si chiar si dupa ce mi-am cumparat, tot acasa o lasam, chiar daca afara era innorat atunci cand plecam undeva. Probabil din obisnuinta. In tot acest timp am tratat umbrelele ca simple accesorii care sa ne fereasca de ploaie sau de soare, in cazul celor create special pentru doamne sau utilizate in cazuri speciale. Cat despre umbrelele mari, pe care le vedem mereu in fata barurilor si teraselor, sincer, nu am stat niciodata sa ma gandesc de ce au toate imprimate logo-uri si nume ale brandurilor de bauturi, alcoolice sau ne alcoolice.

Insa, un anumit eveniment mi-a dat de gandit, si atunci am avut parca o revelatie, totul a devenit mai simplu in mintea mea. Mai preciz, o ora de Educatie Antreprenoriala in care am invatat despre promovarea de produse si branduri. Am invatat ca promovarea poate fi facuta prin diverse metode, cele mai elocvente si mai eficiente fiind produsele si materialele promotionale. De la articole vestimentare la jucarii si accesorii.

Acum insa am ales sa vorbesc despre umbrele, unul dintre multele accesorii ce pot fi folosite ca si articole promotionale. Si nu toate categoriile ci cele de uz personal, pe care le putem lua cu noi peste tot. Acestea, ca si anumite articole vestimentare sunt usor de utilizat si de personalizat in scopul promovarii. Totodata, pretul acestora, si simple, si personalizate nu este foarte mare. Insa mai multe detalii despre umbrele personalizate veti putea afla de pe site-ul celor de le ALLPromo, una dintre cele mau cunoscute si mai bune agentii de promovare de la noi din tara.

Printre zecile de articole promotionale pe care le pot oferi acestia pentru promovare gasim si umbrelele. Desigur ca numarul articolelor ar putea creste pe viitor, in functie de cerintele fiecarui client care doreste sa porneasca o campanie de promovare. Un lucru este sigur insa, oricat de multe articole personalizate ar avea acestia, putem avea garantia ca toate vor fi de calitate, atat ca materiale cat si ca desing si functionalitati.

In ceea ce priveste umbrelele, avem parte de o mare diversitate de modele, de la cele clasice la cele moderne, cu diverse sisteme de inchidere si deschidere, cu manere normale sau nu. Totodata, si culorile sunt diverse, avand umbrele intr-o singura culoare, sau la cerere, in anumite culori, acest aspect fiind si el important. Daca umbrela este in culoarea dominanta a unui anumit brand sau companie este cu atat mai bine, fiind necesara doar printarea logoului sau a unui anumit mesaj pe aceasta daca este cazul. Avand la indemana tehnologii moderne si fiabile, cei de la ALLPromo pot realiza printari si personalizari pe foarte multe obiecte si produse la o calitate foarte buna. Astfel, orice campanie de promovare se va bucura de un anumit succes, chiar si atunci cand este vorba despre umbrele.