Filmele online, ilegale sau nu

Posted by

Intalnesc la tot pasul la oameni care cred ca atunci cand vorbim despre filme online totul este ilegal si tine de o lume obscura unde numai cei initiati pot patrunde, o lume neacesibila oamenilor de rand dar uita ca exista programe precum Netflix, Hulu, HBO Go si multe altele care ofera astfel de filme in mod legal fara nici un fel de complicatii tehnice totul fiind usor de accesat, la fel cum accesam oricare alt site de pe internet.

Desigur exista si alte siteuri de online free movies ale caror legalitate sau moralitate este discutabila sau cel putin nu iti poti da seama de la prima vedere daca cei care au construit respectivul site au sau nu toate licentele necesare difuzarii acestor filme. Altele sunt bazate pe afiliere si contin doar informatii despre filmele respective in final fiind trimis pe un site de genul Netflix sau Hulu pentru a iti face abonament, aceasta ne fiind decat o forma de marketing si nu un site de piraterie sau alte activitati ilegale.

Ce trebuie sa stiti atunci cand urmariti astfel de siteuri mai putin cunoscute este faptul ca unele pot contine virusi si alte programe de tip malware asa ca se recomanda folosirea unui antivirus actualizat la zi pentru a nu avea nici un fel de probleme. Disigur si aici sunt multe de spus dar eu personal nu am avut nici un fel de probleme desi am vizitat chiar si siteuri mai ciudate de atat pe inernet dar am avut intotdeauna un antivirus activ care sa ma protejeze de toate aceste atacuri.

Revenind la filme, puteti urmarii pe astfel de siteuri nu doar serialele preferate dar gasiti si tot felul de informatii utile cum ar fi calendarul episoadelor (calendar episode) unde puteti vedea cand apare urmatorul episod al serialului preferat si alte informatii utile despre aceste seriale. Exista chiar si aplicatii pe telefonul mobil care va notifica cand apare un episod nou la serialele pe care le urmariti dar si siteuri online care fac asta.

In felul asta puteti economisi timp si puteti avea oricand la indemana informatia de care aveti nevoie. Eu cred ca in viitor vom platii pentru a putea accesa oricand filmele si serialele pe care le indragim fara a mai fi restrictionati de aparitia unui nou episod sau accesul la el doar intr-un anumit segment de timp.