Festivalul Culorilor a fost anulat la Ploiesti

Posted by

Am vorbit intr-un articol anterior despre evenimente ce se organizeaza in orasul Ploiesti, ca festivaluri, in general, pentru ca vor fi astfel de evenimente si le asteptam cu nerabdare. In luna iunie a acestui an, sunt programate cateva si cei interesati si-au achizitionat bilete in acest sens, asta unde a fost cazul pentru ca intrarea la unele dintre ele este gratuita.

Cel mai probabil, ati auzit deja despre Festivalul Culorilor si poate ca o parte din voi aveti si bilete ca sa aveti acces la eveniment. Si cu siguranta aceia din voi care ati dorit sa vedeti un spectacol de culoare, sunteti si nemultumiti. De ce spun asta? Pentru ca, din pacate, festivalul s-a anulat, iar cei care au bilete, isi vor si banii inapoi. De aceea am si mentionat despre persoanele nemultumite. Si o parte din cei nemultumiti chiar au scris pe pagina de Facebook a festivalului parerile lor despre anularea acestui eveniment. Se pare ca din pricina unor probleme tehnice, spectacolul se anuleaza, iar organizatorul evenimentului isi cere scuze oficial tuturor celor care doreau sa participe.

Evenimentul care se anunta a fi interesant si plin de culoare se anuleaza si in celelalte doua orase vizate, tot din pricina problemelor aparute de natura tehnica si, se pare, un alt motiv ar fi acela ca vanzarea biletelor a fost destul de slaba. Daca am asteptat acest spectacol care ar fi fost desfasurat pe data de 18 iunie, din nefericire s-a anulat si sansa de a auzi despre ceea ce s-ar fi desfasurat in cadrul lui. Pentru ca nu mai este cazul sa mentionez despre ce a fost anuntat si pregatit pentru festival, va mai spun ca puteti sa va primiti banii inapoi, voi cei care ati cumparat deja bilete, daca reveniti in locatia de unde le-ati achizitionat sau trimitand un email la adresa organizatorului Cocos Events: cocosevents@yahoo.com.