mai 24

Investiții din fonduri europene în cartierul Mitică Apostol

Investiții din fonduri europene în cartierul Mitică Apostol

În cadrul unei noi dezbateri de săptămâna aceasta se va discuta un nou proiect ce prevede alocarea de bani din fonduri europene pentru asfaltarea străzilor din cartierul Mitică Apostol. Dacă dezbaterea va decurge conform planului, proiectul urmează să ajungă către Ministerul Dezvoltării.

La momentul de față valoarea estimată a fondurilor de investiții cu tot cu TVA este de aproape 45.5 milioane de lei. “Joi sau vineri va avea loc o ședință extraordinară a Consiliului Local, în care vom discuta proiectul legat de cartierul Mitică Apostol. Imediat după aprobare, vom depune cererea de finanțare la Ministerul Dezvoltării, pentru asfaltarea străzilor și trotuarelor“ a declarat Cristan Ganea, viceprimarul municipiului Ploiești.

“Lucrările de canalizare comandate de Primărie în acest cartier se apropie de finalizare, însă vor mai fi lucrări de executat la rețelele de apă și cele de gaze. Va trebui să solicităm şi niște lămuriri de la Distrigaz, pentru că, la ultima vizită în teren, mai mulţi ploieşteni din acest cartier s-au plâns că au plătit pentru racorduri la gaze şi încă nu au beneficiat” a mai adăugat viceprimarul municipiului Ploiești.