„Magie in vorbire”

Posted by

Pe date de 15 martie va avea loc un workshop dedicat vorbitului in public unde esti si tu invitat. Vina sa te intalnesti cu cel mai bun moderator al anului 2016, Laura Dragomir, pentru a afla secretul vorbitului in public. Monica Marin si Claudius Dociu, alaturi de invitata lor speciala, Laura Dragomir, te invita sa iei parte la evenimentul „Magie in vorbire”.

Laura Dragomir este expert in Comunicare si a fost desemnata Moderatorul anului 2016 –  premiu oferit de Business Days, Business Magazine si Business Days TV. Mai mult decat atat, Laura este si speaker la evenimente de business, moderează conferinte, este trainer Public Speaking pentru CEO, top & middle management, echipe de jurnaliști, medici, avocați.

De asemenea, predă Public Speaking si Antreprenoriat la Scoala privată Aletheea si scrie articole pe tema Comunicării pentru revista Cariere. De altfel toti ce vor sa afle tainele unui vorbit in public de succes trebuie sa se inscrie aici, iar acest eveniment va avea loc la Grand Vigo Hotel, pe data de 15 martie, intre orele 17.00 – 19.30. Toate aceste detalii si multe altele le puteti gasi aici.