Mutarea mobilei, de la problema la o solutie simpla

Posted by

Programul Prima Casa, despre care am auzit cu totii, este programul care ofera sprijinul persoanelor care doresc sa isi cumpere o locuinta, dar care nu au mai beneficiat in trecut de un credit ipotecar. Interesant mi se pare faptul ca cei ce pot beneficia de un credit nu sunt limitati de varsta, lucru pe care nu il stiam. Prin acest program, s-au achizitionat multe locuinte pana in prezent si despre beneficiile acestuia a aflat si o buna prietena de a mea, care s-a inscris la Prima Casa, fiind interesata sa isi cumpere un apartament. Pentru ca locuieste inca cu ai sai, in ultima perioada a cautat si pe internet si nu numai, apartamente la preturi mai avantajoase, in centrul Bucurestiului.

Cu toate ca a gasit si oferte destul de bune pe internet, a preferat sa stea de vorba cu un agent imobiliar si sa se consulte cu acesta in sensul achizitiei unui apartament spatios. Pentru ca este cu jobul in capitala si parintii ei locuiesc la peste 60 de km de oras, s-a gandit ca prin acest program, va putea sa isi cumpere apartamentul la care viseaza de ceva vreme. Este destul de nehotarata, dar pentru ca naveta este obositoare si ii ia mult timp, in urma sfaturilor primite de la agentul imobiliar, a ales o locuinta care este destul de potrivita pentru nevoile ei.

Transport-mobila

Dupa trecerea etapelor programului despre care am mentionat, a inceput sa isi puna problema de mutatul tuturor obiectelor personale si a mobilei din camera unde locuieste, din casa parintilor ei. Transport mobila, transport obiecte personale? In acest sens, i-am facut cateva recomandari de firme de transport mobila si a ramas la latitudinea ei sa isi aleaga din cele cateva firme de profil de incredere.

In caz ca nu stiati, lucru pe care i l-am spus si prietenei mele, pentru serviciul de transport mobila trebuie sa se faca de dinainte o programare, asta pentru efectuarea operatiunii cand nu este aglomerat traficul, spre exemplu dimineata devreme sau undeva in jurul pranzului. Apelati cu incredere la firmele de profil care si-au facut un renume, pentru ca cu siguranta va vor fi de mare folos in cazul in care doriti sa va mutati si sa economisiti timp pretios.