Muzica pentru suflet si muzica din pasiune se aude la Ploiesti

Posted by

Exista foarte multi oameni talentati care isi promoveaza munca si altii care fac tot ceea ce fac doar din pasiune si nu castiga niciun banut. Nu sunt putini aceia care muncesc din pasiune, dar sunt oameni care merita tot respectul meu, al nostru pentru ca isi valorifica talentul creand adevarate opere de arta sau facand muzica. Si asta face si un ploiestean de-al nostru, un om talentat si cu un suflet mare: face muzica.

Pe Florin il gasiti in parcul din municipiul Ploiesti, in parcul „Toma Socolescu”, unde acesta sta si canta la saxofon. Si nu este imbracat oricum, pentru ca dansul nu este un cersetor sau un om al strazii, este o persoana care doreste sa se faca remarcata. Daca vedeti un barbat imbracat in costum cu camasa neagra, acompaniat de un saxofon, acela sa stiti ca este Florin, cel despre care vorbeam si in randurile de mai sus. A terminat liceul de arte si a urmat apoi cursurile Conservatorului, unde a studiat muzica clasica, pianul, chitara, iar saxofonul l-a invatat prin ambitia sa si din pasiunea pentru muzica, de unul singur.

Si pentru ca vrea sa isi impartaseasca pasiunea si placerea de a interpreta muzica la saxofon, Florin face acest lucru si in parcuri si pe strada, pentru ca vrea sa isi faca cunoscut talentul oamenilor din jur. Nu sunt putini aceia care se opresc sa il asculte si sa il admire si mai sunt si admiratori care il roaga sa le cante ceva mai special din repertoriul muzical atat de vast. Din dorinta de a canta si a se face cunoscut, saxofonistul a ajuns sa interpreteze muzica si intr-un local din oras, unde patronul il chema o data pe saptamana sa incante urechile clientilor sai.

Pasiunea pentru muzica a inceput inca din copilarie si spune ca nu vede sa faca altceva decat sa cante si sa incante. Si pentru ca in curand se va casatori, acesta va fi un pas mare si un prilej foarte bun cu care sa isi distreze invitatii. Pentru ca nu agreeaza manelele, Florin canta, in general, muzica jazz, folclor si muzica disco ori alte stiluri care ii sunt solicitate de diverse persoane.

2 comments

  1. Buna seara! Ma numesc Florin Albu, saxofonistul despre care este scris reportajul, si vreau sa va multumesc din suflet Domnisoara Andreea pentru faptul ca ati scris asa frumos aceste randuri despre mine. Pentru acest gest imi ofer catre dumneavoastra din placere serviciile de interpretare muzicala ca saxofonist fara costuri daca aveti vre-odata nevoie. Numai bine va urez si succes in tot ce va doriti!

    1. Nu mai lucreaza la mine dar cu putin noroc se pregateste de nunta 🙂 Asa ca ii transmitem mesajul tau. Sa vezi ce ne bate pentru ca am scris asta. 🙂 Multumim oricum pentru aprecieri.

Comments are closed.