dec. 19

TCE Ploiesti va asigura transportul pana la Parcul Municipal Vest!

TCE Ploiesti va asigura transportul pana la Parcul Municipal Vest!

Pana la luarea acestei decizii, persoanele care doreau sa ajung in parcul de la vest erau obligate sa mearga pe jos de la statile de autobuz sau tramvai apropiate parcului pana la intrarea in acesta. Datorita solicitarii adresate catre Comisia de Circulatie dar si carte TCE s-a luat o decizie.

Comisia de Circulatie Ploiesti a aprobat cererea facuta de catre personalul din Parcul Municipal Vest in privinta unei statii TCE.

,,Noi am depus o astfel de solicitare atat la Comisia de Circulatie, cat si la TCE. Statia ar urma sa fie amplasata de catre TCE”, a declarat Donald Constantin, coordonatorul Parcului Municipal Vest confirmand decizia amplasarii statiei in apropierea parcului, la baza noului pod de langa West Mall.

Ca urmare, de la inceputul anului viitor traseul 39 cu ruta Coreco (centru) la cartierul Vest ( Mitica Apostol) va opri si in viitoarea statie ce va fi amplasata in zona sensului giratoriu de la baza noului pod.

Pe langa vizitatori parcului, si cei 49 de angajati ai Parcului Municipal Vest vor beneficia de aceasta statie. Masura fiind luata pentru a-i ajuta sa ajunga la munca.

Decizia a cam intarziat tinand cont ca parcul este construit de mai bine de un an si jumatate. Macar acum mai incep cate unii sus-pusi sa constientizeze ca este nevoie ca cineva sa si aiba grija de parc. Ok, a fost facut foarte frumos, foarte mare, parcare mare, lacul, pontonul dar… parca pana nu de mult cresteau balariile pe asfalt, copacii se uscau, gazonul era ca un fel de ring de box intre buruieni si iarba… buruienile castigau mereu.

Sper ca aceasta nu va fi ultima decizie luata de catre autoritati in privinta Parcului Municipal Vest. Poate ca de anul viitor zona va fi promovata mult mai mult. Poate ca se vor organiza evenimente interesante acolo. Lucruri interesante pentru tineri precum o expozitie auto, nu targuri de covoare sau nu stiu ce cabanute cu branza si lapte.