Posturi vacante in Ploiesti incepand cu 1 iulie 2016

Posted by

In privinta locurilor de munca, in Romania exista multe nemultumiri si asta pentru ca rata somajului inca persista si cel mai probabil, vor mai exista nemultumiri si pe viitor, daca lucrurile nu vor incepe sa se miste deloc. Promisiuni sunt destule si progrese asteptam sa vedem, pentru ca exista destul de multi tineri si nu numai, care vor sa aiba un loc de munca si stabilitate financiara. Stabilitatea financiara si stabilitatea la un loc de munca sunt probleme inca discutabile si la ora actuala, pentru ca sunt potentiali angajati care doresc salarii mari si au si alte pretentii si doritori, care vor sa se angajeze pentru ca este necesar ca sa isi sustina financiar familiile. Dupa parerea personala, banii nu aduc fericirea, in schimb au rolul de a o intretine si tot mai multi vor sa isi ia si un al doilea job, deoarece nu reusesc sa mai faca fata cheltuielilor zilnice si a platii facturilor. Si cum nimeni nu este scutit de plata impozitelor si a diverselor taxe, suntem prinsi intr-un circuit in care, in fiecare luna, plata unei facturi la curent si nu numai, este ceva obisnuit, care trebuie facut. Si circuitul este acelasi in fiecare luna din an.

Chiar daca orasul Ploiesti nu este un oras mare, asta nu inseamna ca nu exista locuri de munca sau forta de munca, dar cu toate acestea, exista si pretentii pe masura jobului ales, pretentii care nu vin de la angajator de cele mai multe ori, ci de la potentialul angajat. Nu este un lucru simplu acela de a te angaja, de la trecerea printr-un interviu programat pana la activitatea propriu zisa, care poate incepe pe baza contractului semnat de la bun inceput sau necesitatea trecerii printr-o proba de lucru, proba in care sa se testeze anumite cunostinte. Pentru ca este un subiect vast, nu am sa mai mentionez decat joburile disponibile de la data de 1 iulie a acestui an 2016.

locuri de munca 2016

Strict privitor la municipiul Ploiesti, gasesti locuri de munca de la cele ca meseria de agent de securitate si agent de vanzari, la slujbe ca administratori financiari, auditori interni, directori comerciali. Pentru ultimele mentionate bineinteles ca trebuiesc studii superioare de specialitate, in timp ce pentru primele meserii enumerate, nu este nevoie decat de studii medii sau de cursuri. Detaliile se discuta la un eventual interviu, in care se poate afla si salariul oferit si programul de lucru, bineinteles. Oferte de munca exista la ora actuala in orasul Ploiesti, important este ca doritorii sa aplice la ceea ce ii intereseaza. Unii dintre angajatorii cunoscuti care cauta personal sunt : SC Ceramica Bianca SRL, Kaufland Romania SCS, Dinconstruct Metprofil SRL, Simplytex Manufacturing SRL, Alexandrion Grup Romania SRL. Locurile de munca pot fi consultate si pe site-ul AJOFM Prahova (click pe link).