Mai putin timp de asteptare pentru cei ce vor sa obtina permisul auto

Posted by

Daca te numeri printre persoanele ce isi doreste sa obtina permisul auto intr-un termen cat mai scurt afla ca din aceasta luna asteptarea dintre cele doua probe va fi mult mai scurta. Probabil ca stiti si voi deja si nu mai este cazul, mai ales cei care vor sa obtina permisul auto, ca perioada de asteptare intre proba teoretica si cea practica ajunsese la inceputul acestui an in jur de cinci luni.

Insa autoritatile dau o veste buna tuturor celor care s-au saturat sa astepte si isi doresc sa-si obtina permisul in cel mai scurt timp. Cu alte cuvinte incepand din aceasta luna, lunga perioada de asteptare va fi scurtata la aproape jumatate. Iar acest lucru se intampla dupa ce s-au suplimentat numarul de examinatori, in cadrul Serviciului Permise si Inmatriculari Auto, conform ziarului Telegrama.

Si daca ar fi sa dam ascultare spuselor subprefectului judetului Prahova, Emil Draganescu, in acest prezent am stii ca exista un numar de sase persoane ce sunt atestate pentru examinarea candidatilor la proba practica. Mai exact la inceputul acestui an s-a angajat un examinator, urmand ca in aceasta luna sa se angazeze alti doi examinatori. In cele din urma perioada de asteptare dintre probe a fost scurtata la aproximativ doua luni si jumatate.

Avand in vedere ca anul trecut aceata perioada atingea si cinci luni de asteptare, cei mai multi dintre candidati erau nevoiti sa cumpere ore suplimentare pentru scoala de soferi, astfel incat sa nu uite ceea ce au invatat cu doar cinci luni in urma. Si bineinteles ca aceasta a reprezentat una dintre cele mai mari probleme pentru candidati.

Iar daca luam in calcul toate aceste date, cu siguranta vom observa ca in scurta vreme timpul de asteptare se va diminua treptat, astfel incat sa nu mai existe aceasta problema cauzata de asteptarea dintre cele doua probe.