Rafturi pentru hotelul de anvelope

Posted by

Hotelul de anvelope este o afacere rentabila si la moda, fiindca schimbarea acestora reprezinta o cheltuiala in plus pentru detinatorii de autoturisme. Dupa ce au rulat sute de kilometri cu cauciucurile de iarna, daca acestea sunt inca bune, cine s-ar indura sa le arunce?

Sa le pastrezi acasa? Iti permiti, daca ai un garaj incapator sau o magazie mare. In apartament nu poti sa le pui pe hol sau balcon, fiindca acolo adapostesti lucruri mai importante: sania copilului, muraturile, uscatorul de rufe, gratarul.

Mania de a agonisi costa mult spatiu pe cel care sufera de ea.

Esti antreprenor si doresti sa investesti in ceva? Ei, bine deschideti un hotel de anvelope situat cat mai central cu o investitie minima, iar acesta se va amortiza rapid. Il poti amenaja intr-o cladire dezafectata pe care o poti renova si securiza si in care neaparat trebuie sa montezi, dupa ce comanzi din magazinul online Storeepert.ro, rafturi metalice second hand in Bucuresti.

Nu merita sa cumperi rafturi metalice noi pentru a depozita pe ele cauciucuri folosite, care au luat contact cu diferiti microbi, cu praful si murdaria. Asta nu inseamna ca tu nu vei impune reguli in hotelul tau.

1. Nimeni sa nu iti lase la pastrare cauciucuri pline de noroi, iar tu sa cureti rafturile ca depozitarea sa fie decenta.

2. La primire, verificarea se face cu atentie si se semneaza un contract intre parti, iar la predare cauciucurile vor fi in aceeasi stare.

3. Cu investitii minime (poti sa completezi rafturile second hand cumparate cu altele inchiriate) sa obtii maximum de profit. Daca nu ai locatia sau nu gasesti o cladire ieftina de inchiriat, poti inchiria containere uriase.

Acestea fiind regulile si solutiile, sa discutam despre posibilitatea colaborarii dintre tine si Storeexpert.ro! Fiindca vei primi sute de anvelope la pastrare, cheama-i sa se ocupe si de proiectarea rafturilor fiindca au 8 ani experienta in domeniu, portofoliu bogat si iti ofera solutii ieftine de depozitare.

Raportul calitate rafturi si manopera-pret este onest si ti se ofera pachete personalizate, adaptate afacerii si bugetului de care dispui.

Ei sunt atat de intelegatori si disponibili, incat fiecare client poate alege o modalitate de colaborare cu cel mai aprovizionat magazin online de rafturi. Oricare ar fi domeniul afacerii tale, tine minte ca numai la Storeexpert.ro gasesti:

-mai multe tipuri de rafturi noi, care se pot orienta mult pe verticala pentru economisirea spatiului, pastrandu-se manipularea mecanizata a marfurilor
-rafturi second hand care pot fi cumparate. Sunt mult mai ieftine, dar arata bine si sunt rezistente. Intr-un depozit de cartofi, ceapa sau hotel de anvelope nu merita sa fie cumparate rafturi noi.
-rafturi de inchiriat pentru o afacere sezoniera sau in absenta banilor care se duc pe alte prioritati
-rafturi, echipamente si masini care pot fi luate in leasing.
-servicii complementare oferite cumparatorilor, cum ar fi: proiectare-masurare, transportul la domiciliu, montaj, mentenanta si reparatii ulterioare, daca este cazul. Uneori lucrarile efectuate de muncitorii care nu se pricep si nu au calificarea necesara pot compromite totul. De pilda o proiectare executata de un muncitor oarecare poate insemna erori la masuratoare si transformarea unor rafturi care puteau fi functionale, in rebuturi.