Unități de aer condiționat de plafon: ce caracteristici aleg?

Posted by

Pentru un confort optim și o ușurință în utilizare, anumite caracteristici ies în evidență.

Programator

Este bine să vă puteți programa aparatul de aer condiționat – astfel încât să puteți ajunge acasă într-un spațiu de locuit deja rece sau să se opreasca automat când toată lumea este în pat. Programarea poate ajuta și cu factura de energie electrică – prin gestionarea temperaturii, pornirea întârziată, setarea ciclurilor etc.

În ceea ce privește consumul de energie, pentru o unitate de aer condiționat Hitachi de tavan, se așteaptă o creștere de aproximativ 15% pe lună pentru o utilizare zilnică de 3-4 ore. Salvați portofelul dvs. alegând un model programabil cu o clasă energetică de clasă A și un coeficient de performanță ridicat.

Factori Pro

1 – Datorită faptului că aerul rece cade, această unitate montată pe plafon oferă o acoperire excelentă. Asigurând că ventilatoarele din interior sunt suficient de puternice, acest tip de unitate de climatizare poate acoperi o cameră relativ mare.

2 – Având în vedere că acest tip de unitate este montat în tavan, înseamnă că acesta este în afara drumului și nu ocupă nici un spațiu care ar putea fi folosit pentru altceva.

3 – Condensatorul este situat în afara clădirii, ceea ce înseamnă că o unitate de casetă de plafon este foarte silențioasă.

4 – Un beneficiu pe care cele mai moderne unități A / C se bucură este că, cu progresele tehnologice în industrie, ventilatoare de turație variabilă și termostate programabile. Unitățile A / C de astăzi sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic.

Factori Contra

1 – Datorită modului în care se instalează unitățile de casetă montate pe plafon, unitatea de compresor trebuie să fie amplasată în aer liber, aceasta poate fi relativ lungă distanță de unitatea în sine. În esență, aceasta înseamnă găuri prin pereții exteriori, care ar trebui să fie efectuate de un instalator profesionist de aer condiționat.

2 – În funcție de mărimea biroului, depozitului sau camerei de calculator, este posibil să fie necesar să achiziționați mai mult de o unitate A / C, ceea ce ar putea crește considerabil costul.

3 – Dacă afacerea dvs. operează de la un etaj într-un birou,intr-o cladire cu mai multe etaje, nu există nicio garanție că va exista un spațiu suficient între tavanul suspendat și podeaua de deasupra. Dacă nu există, atunci acest modeli special ar putea să nu fie potrivit. Prin urmare, ar trebui să folosim o alternativă.
În cele din urmă, când încercați să decideți soluția perfectă A / C pentru afacerea dvs., primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să solicitați sfatul unui specialist în instalarea instalației de climatizare sau al specialistului în repararea aerului condiționat. Există numeroase modele diferite cu specificații diferite și dacă alegeți una greșită, ați putea ajunge să suferiți consecințele facturilor mari și performanțelor slabe.