Relaxare printre plante

Posted by

Zilele trecute am avut o senzatie foarte, foarte placuta si asta pentru ca am ajuns intr-un loc foarte placut unde m-am putut relaxa. Nu stiu cati dintre voi au avut ocazia sa ajunga in anumite spatii in aer liber, unde plantele predomina si toate par dintr-un vis. Cand mi-am dat seama cat de placut poate fi acest lucru mi-am facut o selectie de carti pe care le pot citi ori de cate ori ajung intr-un astfel de loc plin de verdeata.

Inca ma mai gandesc daca sa-mi duc prietenii in astfel de locuri. Poate ca pentru picnic acest loc ar fi cel mai potrivit, dar avand in vedere ca ai mei prieteni n-ar intelege sa pastreze linistea acelui loc, nu as vrea sa-i duc acolo. Nu stiu daca mai sunt astfel de locuri pe aici prin imprejurimi, dar cred ca daca as gasi astfel de locuri foarte multe persoane ar fi mai fericite si in acelasi timp mai relaxate. Si in speranta mea de a-i face pe ceilalti fericiti am gasit cateva poze care pe mine ma fac sa ma simt fericita.

Pentru mine verdeata a insemnat intotdeauna o oaza de prospetime si de relaxare. In plus de asta nicaieri nu este mai bine decat pe varful unui munte unde sa ai parte de un peisaj superb si de verdeata din plin. Daca as putea m-as muta intr-un astfel de loc si nu as mai pleca de acolo. Ba mai mult de atat munca in astfel de locuri este mult mai placuta si simt ca pot da un randament mai bun decat daca m-as afla intr-un birou inchisa.

Sincera sa fiu abia astept sa vina vara sa pot pleca mereu la sfarsit de saptamana pe munte. Nu stiu daca voi va simtiti bine intr-un asemenea loc, dar eu una abia astept sa ajung in varf de munte sau macar la padure, locul in care eu ma simt cel mai bine.