Spectacolul caritabil ce va avea loc in Ploiesti sustine cauza lui Stefan Maya

Posted by

Actiunile caritabile despre care am auzit cu totii sunt actiunile prin care se strang anumite sume de bani, cu scopul de a fi folosite pentru cei aflati la nevoie, fie ca vorbim despre persoane care au nevoie de bani pentru anumite operatii sau fie ca vorbim despre alte cauze in sensul carora se organizeaza astfel de evenimente. Sunt destui aceia care se angreneaza in astfel de evenimente si ma refer, in principal, la doritorii care doneaza sume de bani in scopuri precise si pentru cauze reale. Actiunile de acest fel nu sunt inteprinse neaparat de ONG-uri; pot fi organizate si de alte institutii. Organizatiile neguvernamentale care vin sub denumirea de ONG pot fi institutii care lucreaza independent de Guvern sau pot fi intr-o anumita masura finantate de acesta.

Pentru ca am tot mentionat despre actiuni caritabile, iata ca acesta este si prilejul cu care tin sa va anunt ca in Ploiesti se va organiza un eveniment caritabil cu scopul de a ajuta o fetita care sufera de dipareza spastica. Numele ei este Maya Stefan, are 4 ani si sufera de aceasta boala inca de la nastere, intru-cat a fost nascuta prematur, iar acest fapt si-a pus amprenta asupra sanatatii sale, dandu-i acest crunt diagnostic. Copila are nevoie de peste 20.000 de dolari pentru a face operatia in Turcia, medicii de acolo preluandu-i cazul. Cu alte cuvinte, banii acestia sunt atat de necesari, iar spectacolul caritabil care se va organiza poarta numele de „Ploiestiul alaturi de Maya”. Spectacolul va avea loc in aceasta saptamana, vineri, pe 12 august, incepand cu orele 17:00, pe esplanada Palatului Culturii.

Deoarece nu se numeste spectacol asa, oricum, in cadrul evenimentului vor fi momente muzicale si nu numai, care vor face ca atmosfera sa fie una destinsa, relaxanta. Ca si artisti invitati la eveniment, avem artistii de la Clubul Artist Ploiesti, Danut Raduta, Irina Florea, Bianca Constantinescu, Lavinia Constantinescu, Liviu Marin, Mihai Marian si altii, dar si tobosarii de la Organizatia Umanitara Concordia. Pe langa aceste momente muzicale, spectacolul va aduce in plan si trupe ca Dia Fun, Mini Star Dance & Dayana Huzsar, Sophy Dance, care vor sustine momente de dans. Evenimentul este promovat si sustinut de Info Ploiesti City, CS Dinamo Victoria Ploiesti, Asociatia „Stefan Maya” si Asociatia „Din suflet pentru suflet”. Daca vrei sa faci o fapta buna, vino si tu la eveniment. Ploiestenii sustin cauza micutei Maya!

ploiesti alaturi de maya