vaccinare

Tu iti vaccinezi copilul?

Posted by

De curand am deschis si eu televizorul incercand sa nu scap nimic din vedere si mai bine nu o mai faceam. Nu ma intereseaza mediul politic de nici un fel, la fel cum imi cumnosc foarte bine parerea desprea asta, parca nici n-as vrea sa intru in detalii cu privire la acest subiect. Pe o parte sunt uluita cum o mana de oamenii se cam joaca de multe ori cu sanatatea si bunastarea atator oameni ce in trecut i-au ales.

Sau poate ca pentru ei acest lucru nu conteaza prea mult. Caci daca ar conta nu am mai vedea in cadrul fiecarui jurnal de stiri numai luptele care se dau pe plan politic. Iar asta este numai una dintre problemele cu care ne confruntam zi de zi si parca am fi tentati sa spunem ca ne-am obisnuit cu ele. Insa mi-a atras atentia problema vaccinarii copiilor.

Stiam ca de cativa ani, parintii sunt tot mai sceptici in as vaccina copii, insa de aceasta data mi se pare ca toata nebunia asta a luat o proportie foarte mare, in comparatie cu ceea ce a fost in alti ani. Nu ma pot pune in pielea parintilor, dar nu cred ca un vaccin poate fi atat de rau pentru micuti. In plus daca nu aveti incredere intr-un medic puteti merge sa cereti si o alta parere la un alt medic.

Asta o puteti face ori de cate ori nu aveti un raspuns clar sau va indoiti de anumite raspunsuri. Din ce imi amintesc stiu ca ai mei mi-au facut tot ce tinea de vaccinuri si nu am avut nici un fel de problema. Dar na, vremurile se schimba, noi ne schimbam, iar problemele sunt din ce in ce mai multe.

Pana la urma fiecare stie mai bine ce are de facut in familia si in viata lor, dar ar trebui sa nu puneti in pericol viata alor vostri. Asta este cel mai important inainte de toate – incapatanare si ce o mai fi…