valea stelii

„Valea Stelii” s-a deschis pentru un nou sezon

Posted by

Iti doresti sa te bucuri de soare si de apa, dar nu ai prea multe sanse pentru a ajunge la mare? Sau poate ca drumul pana la mare este mult prea lung si caldura mult prea naucitoare. Acum te poti bucura de momente linistite si relaxante, chiar in apropiere de locuinta ta. Aaaa… nu ai aflat inca?!

Cu ceva timp in urma ne-ati intrebat ce stim despre Valea Stelii, daca s-a deschis sezonul sau nu? Ei bine, trebuie sa stiti ca puteti merge linistiti in acest loc, intrucat s-a deschis sezonul pentru „balacit”. Astfel spus incepand cu data de 7 iulie, anul curent veti putea petrece cateva clipe de relaxare in locul de care ne-ati tot intrebat, dar si in apropiere de casa voastra.

Desi intrebarile voastre nu au incetat sa apara pe adresa redactiei, inca de la primele intrebari v-am promis ca imediat ce vom avea informatii despre Valea Stelii va vom anunta. Iar acum pentru ca am primit si noi cateva informatii am decis sa le impartasim cu voi si bineinteles sa ne bucuram impreuna de aceste vesti. Iar daca pe buzele voastre sta intrebarea care sunt preturile din acest sezon pentru Valea Stelii le veti gasi in randurile urmatoare:

  • 15 lei adult;
  • 10 lei copii;
  • 10 lei sezlong;
  • 5 lei umbrela;

In afara de asta pentru cei ce isi doresc sa mearga de mai multe ori si sa se bucure de apa si de soare va puteti procura un abonament pentru 10 intrari. Acest abonament are pretul de 125 lei. In plus de asta mai trebuie spus faptul ca pentru acest abonament masuta este oferita gratuit. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va bucurati de toate aceste zile calduroase.