VIDEO: Alexandru Nanu, noul lider al TSD Prahova

Posted by

Liderul tineretului social democrat prahovean, deputatul Vlad Cosma, a anunțat azi că predă ștafeta conducerii organizației unui alt coleg de partid, Alexandru Nanu.
„Voi renunța la funcția de lider al organizației județene de tineret și mă voi ocupa de acum de organizația de Ploiești a tineretului social democrat. Colegul meu, Alexandru Nanu, va asigura conducerea interimară a organizației județene, până la organizarea de alegeri interne probabil prin luna martie, aprilie a acestui an“, a explicat Vlad Cosma.
Noul lider al TSD Prahova are numai 24 de ani și este fiul primarului din comuna prahoveană Cornu. Acesta s-a declarat simpatizant al partidului încă de la vârsta de 16 ani și dorește să candideze în primăvară la conducerea organizației județene de tineret a partidului social-democrat. Acesta a avut o prezență activă în cadrul alegerilor parlamentare, în staful de campanie al lui Vlad Cosma pe raza colegiului 8.

„Am pornit ca lider al organizației TSD din Cornu. Am ceva experiență în politică, mai ales cu ocazia ultimelor alegeri. Sper să am un contracandidat la aceste alegeri. Nu vreau să fiu singurul candidat. Pe viitor ne propunem să promovăm mai mulți tineri în politica mare, să intre printre seniori, să intre în birourilor permanente ale partidului, urmând ca apoi să fie candidați la alegerile locale, parlamentare. Având în vedere că avem un prim-ministru care a promovat tot prin organizația de tineret ne oferă încredere în viitor“, a declarat Alexandru Nanu.
Vlad Cosma se va ocupa, în următoarele luni, de organizaţia TSD Ploieşti, care a fost condusă tot cu titlu interimar de Mihai Păun. Deputatul PSD a precizat că va organiza alegerile interne ale organizației, și că acestea se vor desfășura prin luna aprilie, anul acesta.