„Ziua Portilor Deschise” STONA

Posted by

Cu ocazia lansarii noului magazin online de piatra naturala – www.stona.ro, devizia de retail ALGABETH Stone Group International te asteapta la evenimentul „Ziua Portilor Deschise”.

Timp de trei zile, 13, 14, 15 octombrie, intre intervalul orar 11:00 si 17:00 vei lua parte lua parte la diferite activitati, prezentari de produse, dar si multe alte lucruri interesante. Vino si tu sa vizitezi sediul din comuna Brazi, sat Popesti (str. Parului, nr.82, in apropiere de Ploiesti) si sa iei parte la acest eveniment.

Astfel ca pentru joi 13 octombrie vei lua parte la vizitarea fabricii unde piatra naturala este prelucrata; vizitarea depozitului cu cel mai mare stoc de piatra naturala disponibil in Romania; prezentarea gamei de produse www.stona.ro: peste 500 de modele de piatra, aproximativ 120 de modele de marmura, 230 modele de granit, 20 modele travertin, 20 de modele de calcar si peste 15 modele  de onix; iar intre 13:00 si 14:00 vei lua parte la pranz si sesiunea de networking.

Pentru ziua de vineri 14 octombrie programul va fi astfel: vizitarea fabricii unde piatra naturala este prelucrata, vizitarea depozitului cu cel mai mare stoc de piatra naturala disponibil in Romania, prezentarea gamei de produse www.stona.ro, iar de la ora 13.00 veti avea parte de o surpriza in cadrul careia  va veti intalni cu invitatul special Lorand Soares Szasz. Acesta  va povesti care sunt caile de dezvoltare pentru a incepe sau pentru a ridica o afacere, ca mai apoi sa fie urmat de networking si pranz.

Programul pentru ultima zi, sambata – 15 octombrie, a evenimentului „Ziua Portilor Deschise” veti avea parte de vizitarea fabricii unde piatra naturala este prelucrata; vizitarea depozitului, prezentarea gamei, pranzul si sesiunea de networking.

Iar pentru cei ce isi doresc sa ajunga la acest eveniment, Stona asigura transportul dus-intors din Bucuresti, iar pentru ziua de joi, 13 octombrie, si din Brasov. Pentru cei ce doresc mai multe detalii vor gasi in acest articol.